Söndag

Precis pratat med min älskling Robyn 40 min i tele. Nu tänkte jag softa framför teven ca 1,5 timme eftersom jag ska lägga mig nio. Upp 3:50 imorgon samt på tisdag, looove it! Men slutar 10:00 så ska inte klaga höhöh.

Shopping i mitt ♥

- Vinterskor (as snygga!)
- Hårfärg
- Lösfransar
- Örhängen
- Revita lash

Nystart med bloggen

Yeepp, I'm back! hahaha. Med en dampig bloggdesign på köpet.. senaste dagarna har jag nämnligen varit osäker på om jag ens ska fortsätta blogga överhuvudtaget. Har inte ens någon snygg bloggdesign eller nånting.. Aja, någon frivillig får gärna hjälpa mig med det! 

Thaimat for president

Känslan när man åker hem från jobbet en fredag och det första man gör är att åka och hämta thaimat från Älvsjö värdshus!Underbart. Dock har mobilen fuckat ur totalt, går varken att sms:a, ta emot sms, ringa eller ta emot samtal. How awesome?!
 

Äntligen fredag!!!


nöter sönder låten!


Godkväll

Satt i receptionen idag. Blev väldigt stressigt dock med tanke på att jag inte gått kassakurs än, så är långt ifrån säker på hur allt funkar. Tänk er själva, en lång kö med folk som ska boka olika träningspass, köpa gymkort, reducerat pris osv osv osv. Ganska svettigt..
 
Anyway, har suttit med mamma och fyllt i lite papper från Försäkringskassan, glott teve och ätit nudlar. Trots att jag börjar 14:00 imorgon så har jag inga planer på att lägga mig sent med tanke på att jag är helt trött.
 

Påväg till jobbet.

Sitter på bussen. Pappa lagade mat till mig men hann inte äta för att jag var tvungen att gå till bussen, så fick bli en liten matlåda! Jobbar 13:30 till 17:30. Idag har jag på mig min jacka från Rocawear som är designad av Jay-z. Swag for sure!

New in:


..

Hello sunshines! ÄNTLIGEN hemma (tog över 1,5 timme att komma hem idag) så ska springa upp till köket och slänga i mig massa mat för har inte ätit sen typ igårkväll. Min älskling Annie är påväg hit och ska göra mig sällskap denna regniga septemberkväll. Hörs senare, xoxo

@ seans cribb

Åkte och träffade sean en sväng efter mötet, och vi ska nu göra det vi är bäst på- nämligen chilla. Han ska laga omelett till mig har han sagt hihih, aldrig ätit det.. är det ens gott? aja hörs om ett tag, puss på roooompaaah!  
 

Tisdag

Äntligen hemma! konstigt nog kände jag ingen större glädje när jag skulle dra mig hemåt, hade as kul på jobbet. Blev i stort sett bara receptionen idag, men ska ju få gå kassakurs så jag får vara där mer. 13:20 ska jag till söder på ett info möte om A- kassa, sen ska det komma dit några politiker som jag ska få prata med om ditten och datten ang. jobb. kanske träffar sean efteråt, beror på när han jobbat klart! hörs.

goodnight!

Yes, då är det väl dags att lägga sig. Blir att stiga upp 3:50 imorgonbitti igen eftersom jag börjar 6:00 både mån & tis. ska bara trixa lite med min iPod först, hörs imorgon!

X- factor

Köpte precis lite nödvändigt shit på Ica.
Nu ska jag kolla X- factor!
 

ute & vandrar.

Är ute på en prommis med Rambo. Fått 3 st trevliga brev idag: ett från försäkringskassan som visar att dom satt in pengar på mitt konto, ett från min advokat och ett från Solna tingsrätt som handlar om rättegången. guess that's it puss!

I'm home

Mitt alarm ringde 03:50 inatt imorse och jag gick upp ca 3 min senare. duktigt av mig eller hur? Tog en after work lunch på donken med Benjam, sjukt gott. Är hemma nu, har duschat osv så ska slappa lite i några timmar. Tycker jag gjort mig förtjänt av det! 
 

Bäst att sova nu kanske?

Ska sova nu, har ställt alarmet på 03:50.. måste gå hemifrån mindre än en timme senare, kan ni fatta? omfg. Får se om jag klarar detta, ska ju trots allt gå upp den tiden varje måndag framöver! Godnatt.
 

känner att jag kommer dö imorgon..


DÖR


01:27

Tjosan! har kollat på Narnia med mamma och ätit chips, choklad och druckit cola. Loooovely javisst! Det kommer hit några på brunch imorgon klockan 11:00 så måste gå upp tidigt.. blä.
 
Anyway, robyn sms:ade mig vid 2 tiden när hon vaknade så jag fixade mig lite, sen åkte jag och mötte henne i Älvsjö st. Vi åkte till Tullinge och käkade middag med massa girlstalk, as mysigt. Efteråt åkte vi hem till robyn och kollade film tills jag drog hem runt 7. så nu sitter jag här med näsan framför dataskärmen och hoppas på att bli trött så jag kan lägga mig snart. mors! 
 
 

.


Höst ♥


drog en fetto middag med robyn i tullinge!


Svar på kommentar.

Dejtar du och Sean? Eller har ni? :D
Svar: Nejnej, vi är bara vänner!

god kväll!

Kollat lite på Världens kanske sämsta pojkvän ever, eller vad det nu heter. väldigt underhållande! Fast blir lite irriterad över att det bara görs program om hur hemska pojkvänner det finns när det FAKTISKT finns orriga flickvänner också. -.- nåja. Ska sova snart, hoppas på att mensvärken inte håller mig vaken inatt också. Ska återgå till att smsa med Sean nu, xoxo
 

Fredag

Stannade hemma idag, denhär jävla mensvärken tar död på mig, allvarligt.. menmen. Felicia kom hem till mig med massa gott runt 2 tiden. Sen spenderade vi väl dagen tillsammans (bortsett från att jag låg i sängen medan Felicia fixade sig inför ikväll) sminkade henne dock! så jäkla kul, man ska ju bli makeup artist lätt. Nu har hon åkt iväg i ruskvädret och jag ska lägga mig i soffan med en filt på magen och kolla film. Ni får en bild på min fina från idag!
 

up next: film & choklad

Ska kolla på en film nu. Minns inte titeln, men den är säkert bra för det är Mikael Persbrandt i huvudrollen. Fick mens idag, så päronen mina var goa och köpte med sig lite noblesse till lilla mig..

hahahahahhaha så jävla sant!!


Mot bussen

Ska la rulla mot bussen nu, min buss går 29. Inte mycket mer att säga, är sjukt lättad efter att jag öppnade kuvertet som trillade ner i brevlådan igår! nu måste jag springa, puss

01:23

Känner att jag kommer få ångra mig grovt om jag inte lägger mig nu.
Jobb 13:30 till 17:30 imorgon! ska säga godnatt till Simon nu, puss puss.

Solna tingsrätt 12 december, nu jävlar!


I'm killin' it


ett litet "euw" kanske?

Kommit hem nu, ätit popcorn, glott teve osv. Juste tog precis av plåstret från blodprovet imorse.
Fick mig en mindre chock. Världens äckligaste blåmärke.. mkt större irl
 

HATAR..

Sjukan idag igen då! Har fått en kamera ner i halsen, sjukt obehagligt. Fick en kamera ner igenom näsan till halsen (en lång slang typ) så fick bedövning och grejer. och som grädden på moset så var jag tvungen att ta ett blodprov efteråt. Äntligen fått tillbaka känseln i halsen iaf.. påväg till jobbet nu, jobbar 15 - 19.

Orkade inte blogga igår, så ni får nöja er med lite bilder!


22:53

Imorgon bär det av till sjukhuset, ska göra pricktest. fett jobbigt asså.. Vill inte. Fast det känns inte helt oöverstigligt eftersom det inte är samma sak som sprutor. Ska sova nu. Godnatt!

.


jävla massa papper!!

Precis fyllt i lite blanketter från försäkringskassan. Tack gode gud att jag har en pärm att sätta in skiten i, annars hade det varit kaos kan jag säga. Ska bada vovven nu, sen äta för att sedan bänka mig framför X-factor med mexican flavoured chips. Hörs senare!
 

Snygga navelpiercingar från rockflame.com!


I wanna run and smash into you

Kommit hem nu, äntligen. Varit en ganska lugn dag idag! fått veta att jag kommer börja 6:00 varje måndag. daaamn.. Ska tvätta mitt golv nu, tappade en mascarajävel i helgen!

!




Kill me slowly

Har diskat sen 9:30 imorse tills för typ en timme sen. Är helt död i fötterna, så kommer inte göra ett skit på flera timmar sådeså!

jobb imorgon

Gästerna åkte för en stund sen, så jag och mami tog en liten nattkiss med vovven. Imorgon ska jag jobba på en höstmarknad från 9:30 till 16:00.. hoppas det blir lika fint som idag, annars äre fan katastrof. Måste sova nu, natti natti!

19:40

Haft fina middagsgäster ikväll. Pratat i tele med Sandra, lite sisådär mysigt.
Snart är det efterrätt. GLASSTÅRTA IN DA HOUSE!
 
ni får en bra en!
 

Baby, we can stay fly like a G6!


saturday

Godmorgon stalkers!
Har precis tvättat håret och ätit frukost i form av en banan, så borde stå mig ett tag. Ska ut med hunden på en prommis, sen ska jag och pappa åka till Hornbach och handla lite smått och gott!


äääntligen helg...

Fick sushi idag som ett grattis till nya jobbet, inte helt fel! päronen har varit och handlat precis, så behöver väl inte direkt upplysa er om vad jag ska göra ikväll. F*ck krogen, jag ska äta mig fet!
 

Då var man anställd!

Hade kunnat svära på att denhär dagen skulle bli hemsk. Regnat hela dagen, höll på att avlida på bussen för sitter alltid på vänster sida och just där jag satt fanns det ett element så lökade sönder, SUPER FRÄSCHT verkligen! sen när jag kom till hallen så fick jag veta av min chef att jag kommer bli anställd så får börja den 24:e! Göööör bra ju!!! slutar om en halvtimme, så ska träffa Helena en sväng då, puss

Grattis på födelsedagen mami! ♥


Fml

Har suttit och dreglat över en bild från en blogg på en tallrik med broccoli, nudlar och kött på nu i flera minuter. glömde att äta lunch klantig som jag är, så har ingen energi och är vrålhungrig. Kommer fan börja be bordsbön eller nåt, mat är det bästa som finns. Låt domhär 2 timmarna gå fort så jag får åka hem och äta... AMEN!!!

10:41

Slöar lite framför 2 1/2 men i väntan på att finna orken att fixa mat. Guuud vad jag saknar belgisk mat.. godaste som finns! Mami fyller år idag vilket ska firas stort ikväll. börjar 14 så ska slöa lite till!

Onsdag

Har varit uppe ett tag nu, varit ute med hunden och fått i mig lite mat. Ska väl hitta något att sysselsätta mig med tills det är dags att rulla till jobbet om ca 3 timmar. p&k!
 

0:13

Varit hemma idag. Åkt med pappa och köpt present till mamma. Jobbar 17 - 21 imorgon, sovmorgon for sure. godnatt!

älskar låten!


We can burn brighter than the sun.


Svar på kommentar

Vilken färg har du naturligt? Tycker du e finast i mörkt faktiskt :)
Svar: Antagligen den fulaste färgen i världen haha.. typ grå/brun, skitfult. Tack så mycket! trivs allra bäst i mörkt faktiskt, ångrar inte alls att jag färgade mörkt igen.

Heeeeej macarena!!

Gick oväntat bra att komma upp imorse + att dagen gick förvånansvärt fort. fick dessutom sluta en halvtimme tidigare! Har fortfarande inte ätit sen imorse, så ska ta en tripp till köket nu. Hörs folks!

åh fyfan..

Fy skäms att jag är vaken fortfarande. Börjar jobba 6:00 imorgon, men får skjuts så måste gå upp typ 4:30.. ber till gud att jag kommer upp ur sängen. goodnight!  

Jag är nu en stolt ägare av en iPod touch 8GB Black!


söndag

Ska hoppa in i bilen med la familia alldeles strax. vi ska åka och  köpa lite plannor till våran och grannens trädgård, sen ska vi ta en sväng till Mediamarkt och kika lite. Det är någon stor rea på iPods, och min som jag haft i 3 år har kraschat så kanske köper en ny.

Svenska Hollywoodfruar

Kollar Svenska Hollywoodfruar med mami med massa gotti, trevlans!
Vem sa tjock?
 


20:02

Överlevde ännu en fredag. Bästa känslan när man slutar för dagen och vet att man har en hel helg framför sig! kommer förmodligen börja 6:00 nån dag, det ska iallafall Benjam göra på måndag. Min kväll kommer innehålla två saker: hänga framför teven & äta massa gott.
After all, that's what Friday's are for!  

Funderingar på bussen

Påväg to work nu! har lite funderingar kring bloggen. Ni som följt mig länge vet att jag bytt blogg rätt mycket senaste året. as irriterande jag vet!!! För ju mer press jag har på mig ang. bloggen gör att jag lätt tröttnar och/eller tappar blogglusten bara för att jag t.ex har bildbrist. För vet inte vilken fot jag ska stå på riktigt. Vilken typ av innehåll ska mina inlägg ha, ska jag ha smileys eller inte? Såna saker kan jag grubbla sönder. Därför är det lättare att ha en sån simpel design som på denna blogg för då känner jag inte samma press att prestera.. aja får se om det blir förändring. Vill gärna ha era åsikter, hur vill ni att jag ska blogga?

går på repeat!


This type of love is irrational, it's physical.


sho bre!

Ville bara inte gå upp imorse.. piggare har man ju varit. Får som tur e skjuts av pappa. Var ute med hunden imorse och det är verkligen iskallt ute!! hade kunnat svära på att det var minusgrader trots att solen sken. hoppas att Benjam kommer idag så jag får lite sällskap. blog u later! xoxo
 

0:05

Har precis pratat med världens finaste Robyn. kärlek till folk som får en på andra tankar. Ber att jag har orken att pallra mig upp ur sängen imorgonbitti. ska kolla klart 2 1/2 men nu. Good night!

10 fakta om mig:

Jag vågar inte stå nära ett fönster och titta ut när det är mörkt, för tror att det ska komma fram ett ansikte.
Folk tror att jag är bitchig och lång av mina bilder att döma, men sen blir dom glatt överraskade. En glad och go kortis är vad jag är!
Är sjukt intresserad av saker som 18 åriga tjejer kanske oftast inte är så intresserade av, som t.ex Förintelsen, dödsstraffet osv.
Keeping up with the Kardashians, 2 1/2 men, Family guy och Dr Phil är program jag kollar dagligen haha.
Jag har fobi för ballonger, haft ända sen jag var typ 5
Det knäpper i mina leder precis hela tiden, framförallt i mina armar, låter sjukt mycket.
Om jag hade låtit bli att färga håret platinablondt 2010 hade mitt hår räckt ända ner till typ revbenen.
Jag är sjukt kräsen när det kommer till killar, känns lite sådär fjortis menmen
Kollar alltid efter mitt busskort typ 100 gånger när jag ska åka nånstans
Älskar att hålla på med keramik!
 

VAD I HELA VÄRLDEN VAR DET SOM GICK FEL MED MIN HUMOR? HAHAHAHAHAHAH!!


Påväg hem nu

Sitter på bussen hem nu. Denhär dagen har gått sjuuukt segt.. någon lunch har jag inte ätit heller. Så köpte mig en Wasa creme cheese (yummie) och mumsa i mig. ska ringa papppa nu och be han koka tortillini till mig, pallar inte vänta 20 min när jag är hemma på att dom ska koka upp.
 

Skottdrama @ gullmars

Väntar på tuben i gullmarsplan. Fett creepy för igårkväll var det en som blev skjuten här runt 18:15, iiiiih! hade liksom lika gärna kunnat vara här precis när det hände för igår skulle jag sluta 18. Men jag stannade hemma. tur? I guess. hörs senare!

Godmorgon!

Gick upp före 6:00 idag för kunde inte sova. så har fördrivit tiden med att kolla på nyheterna, och nu ska jag äta. ska gå till bussen om prick en timme, kyss

Kom precis in

Yo folks! har precis varit ute på promenad med hunden. Känns verkligen att det börjar bli höst, and to be honest, I loooove it! det är nånting med hösten, så himla mysigt. håller ni med? ringde min chef nyss för att se över mitt schema för veckan + att jag inte vet vilken tid jag ska vara där imorgon. Fick dock inget svar, så får se till att vara där 10 helt enkelt! Anyway, ska duscha nu sen fylla i lite papper ang. försäkringskassan. Pösss!
 

16:22

Har haft en sån jäkla huvudvärk, så stannade hemma idag. kollar på vakna med the voice och har hunden sovades bredvid mig, gos! Mamma är hemma om nån timme och då blir det middag.

Odödlig kärlek


Uttråkad

Åkte till zinkensdamm efter jobbet för skulle ha samtal klockan tre. Sen åkte jag och hämtade hunden på dagis och så kom pappa och skjutsade hem mig. Pappa har fixat middag men är inte sugen på något just nu, så får bli senare. cya!

Måndagar i mitt hjärta

Gick upp typ en timme tidigare än planerat, kunde ej sova, så pasade på att ligga och mysa lite med hunden. Börjar 10:00 och slutar 14:30, helt ok! skulle egentligen ringa UM och boka tid för att fixa nya p- piller för mina är snart slut, men gör det imorgon istället när jag fått mitt schema. Ska tydligen bli sol och 20 + idag, sooooft!

Söndag? fan också..

Kollar film och äter choklad. Kom just på att det är söndag idag.. faaaan! Blir att sova tidigt idag, kyss!
 

02:09

Ligger i sängen och kollar på Hip hip hora. ska väl försöka sova nu
hörs imorgon!

We don't even have to try, it's always a good time.

Har precis reparerat mina naglar lite efter igår, så nu är klövarna fina igen! har massor av goa grejer inspelat på teven, så det är pretty much det jag ska tillbringa denna kväll med.
Päronen ska på bio så är hundvakt några timmar!

Min middag:


oooooooja, hon lägger den!


rubrikjävel..

Vädret är likadant som igår, regnar som bara den. Känns rätt uteslutet med utgång ikväll om jag ska va ärlig.. man blir så deprimerad av allt mörker. ska ut med hunden på en liten prommis nu, hörs!

03:24

Kan inte ens förklara hur skönt det var att komma hem och tvätta bort sminket och ta på sig mjukisar. Känns verkligen att det är höst nu.. regnigt som satan, liksom börjat använda skinnjackan och pälskragen igen. Har det ens varit sommar? känns inte som det kan jag säga. Dags att sova nu kanske, godnatt!

Lionbar och Entourage:






RSS 2.0