31/10

Hello! har upptäckt att det inte är bra att äta sig mätt på choklad och nötter när man inte käkat sen typ fyra.. jävla tjockis. Iaf, fick skjuts från jobbet av pappa som tur var eftersom bussen inte gick förns om 40 min. Kommer antagligen att vara hemma imorgon eftersom herr mens kom och hälsade på imorse (får ALLTID jätteont dagen efter) men vi får se, kanske har någon form av mirakelvecka eller nåt. Hörs!

Påväg till jobbet

Har varit och kollat lite affärer med Felicia. Fick med mig en vit halsduk och hämtade ut mina p-piller på apoteket. Min chef ringde mig tidigare idag och frågade om jag kunde jobba 14 till 20 idag, ont om personal Ska gå av tuben snart, puss

Shine bright tonight, you and I.

Väckte benjam när jag skulle åka till jobbet, sen åkte han hem och jag vidare till Farsta. Alltid lika trevligt med sovsällskap! Har nog inte varit såhär trött som idag på länge! somnade t.o.m på bussen påvägen hem, och det händer verkligen aldrig.. hann vara hemma någon timme innan det var dags att åka till UM för skulle skriva ut nya p-piller eftersom mina är slut. Ska äta med papi snart, TTYL.
 
 

That's right.


Benjam bjöd på finmiddag!


16:15

Gick upp som vanligt 3:45 och åkte till jobbet. Felicia sov kvar ända tills jag kom hem vid elva, den lyxliraren. Vi gick direkt och kollade gårdagens beck, sen svullade vi på resten av det vi köpte igår. sen åkte vi till Älvsjö station, jag köpte cigg och Felicia åkte hem. Benjam kanske kommer hit om ett litet tag, vi får se! pöss
 

oooh yes

Tog en promenad med felicia i vinterkylan till ica. Ladda upp med 1 ton onyttigheter och tjockade oss framför Solsidan. Nu ligger vi i sängen och ska somna till Beck! Imorgon är det jobb som gäller och inte lov som för er andra lycko ostar. Hej!

I choose to be happy!


Söndag

Vaknade vid 3 idag.. inte bra. Åkte till Gonzza igårkväll och chillade med honom, Benjam och Elvira. Vi drog vidare till en fest i närheten av där han bodde, men vi var inte där särskillt länge så vi gick tillbaka och fick även med oss Dimitri. Vid 5 tiden så åkte alla hem, så somnade bums när jag kom hem. Felicia kommer hit om en stund så ska gå och möta henne vid bussen närsomhelst, puss!

Life's good.

Godkväll! Kom just hem efter en dag på stan med min andra halva. Det blev sent igår, började hos gonzza runt 10 på kvällen och höll på tills runt halv sju. Sov hos Benjam i några timmar, sen tog jag taxi för hittade inte tillbaka till tunnelbanan från hans hus, så åkte taxi i ca 3 min. Fett värt! Anyway, fick med mig en gudomlig tröja från Hollister. Helt gosig och fluffig, perfekt nu till vintern! MYCKET snyggare färg och allting irl. Allt som fattas nu är min onepiece som är påväg till mig och min nya vinterjacka.
 
- hahaha!!

Det jag köpte + parfymen jag fick av mami när jag kom hem:


Like a boss.

Träffade Felicia vid 10 i tc, sen åkte vi till Solna centrum och shoppade lite. Fick med mig en jättefin tröja från Salt! kostade 299 kr, mer än jag nånsin lagt på en tröja typ haha! blev en tur till Subway och sen bar det av mot söder eftersom jag hade tid på Eaststreet piercing klockan 13:00. Ja, som i förra inlägget så förstår ni att jag piercade bröstet. Spontangrej bara! och kan säga att det gjorde så in i helvete ont.. alltså, det var sjukt! hade aldrig gjort det om jag visste hur det kändes tbh (förlåt Felicia om jag skrämmer upp dig!!) Med tanke på att alla jag träffat sagt att det inte gör ont så var jag beredd på något helt annat..men kände mig som en boss när jag var klar förståss. Sen var det raka vägen till jobbet! Har ätit middag nu med familjen, sen varit ute och promenerat lite med bror min. Får se vart denna kväll tar mig! pöss
 

Here we go...


I ♥ music!

 
 

Måste köpa denna handkräm!


seg brud

Kollar Desperate housewives med pappa, vi har käkat tortilini. Mmmmm.. Städerskan är snart klar och då ska jag gå och sminka mig. Sänder mina lyckoönskningar till Sean som kör upp nu vilken sekund som helst, det kommer gå jättebra! Hörs senare.

waddup

Ska lägga mig och glo film nu. Åker hemifrån strax före 14 imorgon för kassakursen börjar 15.
Lite sovmorgon, inte helt fel! Godnatt.

Nya naglar.

Rosa tippar med glitter. Inga konstigheter!
Vad tycks?
 

18:47

Snart i älvsjö st. Imorgon är det torsdag (känns som veckorna går sjukt fort) och då ska jag och några fler från jobbet på kassautbildning under dagen. äntligen! Ikväll blir det att softa framför sista avsnittet av Efterlyst, xoxo

Desperate housewives

Sitter och glor Desperate housewives, vaknade just. Kan ta det lugnt i ett par timmar för får skjuts till jobbet av pappa. skönt!

Det jag köpte idag!

- Glansdroppar/Kicks, lösnaglar/Kicks

olycka i slussen

Är påväg hem. Inte nog med att det var typ 100 bilköer när jag satt på bussen, när jag kom till Slussen så möts jag av en stor folkklunga som springer kors o tvärs, brandbilar, polisbilar.. det hade varit nån olycka på röda linjen eller nåt så fick åka till Gullmars och sen ta bussen, så här sitter jag nu. Trött och hungrig som ett jävla as! lyssnar på Steve Angelo, min räddning typ.

10:52

Sprang in på Kicks en sväng efter jobbet och köpte lite nödvändigheter! Visar när jag kommer hem. Är påväg till mammas jobb nu, hörs senare!

goodmorning sunshine!

Ska gå till bussen alldeles strax. Kunde inte sova igår, la mig vid åtta men gick upp igen vid elva och kollade teve med mamma en stund. Inte det klokaste valet när man ska upp före 4 på morgonen, menmnen.. Åker till mamma och jobbar ett par timmar när jag slutat, hörs!
 

I've loved and I've lost.


Måndag

Shululu som lilla al fadji säger. Kommit hem nu, så sjukt skönt att få hoppa i ett par fräscha mjukisar. Duschade faktiskt på jobbet idag, men kommer ta en till om en stund.. testa att städa en hel simhall i ca 3 timmar i 29 ° + så förstår ni att det behövs! Tog en sväng till donken med Benjam och käkade lunch, sen hoppade vi på tuben och åkte hem. Ringde min advokat för en stund sen, men hon var på lunch så hon ringer upp mig senare. Börjar ju dra ihop sig nu, mindre än en månad kvar.. pöss

Då har man en dubbelsäng nu då. Like a boss!


Slappisar.

Slappaste dagen i mitt livs historia skulle jag vilja påstå. Legat i soffan med mamma och hunden och ätit chips, godis och druckit cola. Man hade nästan kunnat tro att vi var bakis, haha! Ska beställa hem en onepiece på tal om det, sjuuukt fin är den. Håller på och ändrar lite i mitt rum, visar ikväll när det är färdigt! ååååh.. SÅ JÄVLA NICE.

-


12:05

Har precis fått i mig en rejälv frukost bestående av resterna från gårdagens spektakel, så har tagit mig en liten siesta. Snart är det dags för morbror och resten av släkten att pysa ner till gbg igen, så ska gå och säga hejdå!

Dags att åka & fira morfars 85 årsdag!


UNDERBAR!


Goddag

Påväg till felicias praktik, ska lämna lite pengar. Sen åker jag till jobbet! Imorgon fyller morfar 85, så då blir de fekke. Min familj, morbror & hans fru, Börje & hans fru, morfars 2 bröder.. sen har jag för mig att det blir några till eftersom vi kommer bli sammanlagt 22 st. aja ska bli kul!

Freeeedag


00:11

Kom hem från jobnet för typ en timme sen. Pappa kom och hämtade mig tack & lov.. träffade Rasmus tidigare idag. Ytterst trevligt! åkte från honom vid 6, sen har jag jobbat. Ska sova nu så hörs imorgon folks!

Torsdag

Ska möta Felicia sen och ge henne hennes pengar, sen åker jag och träffar Rasmus. Inte träffat honom på evigheter, så ska bli trevligt! synd bara att det regnar... älskar dock när det regnar, så länge jag inte behöver gå ut.. Ska sminka mig lite nu xoxo

Folk jag ofta fått höra att jag är lik irl. Jwoww & Kristen Stewart.


We are the kids with the hungry hearts

Har ätit det sista av min b&j och kollat på Efterlyst. jävla tur att jag rör mig så mycket på jobbet, annars vet jag inte vad det hade blivit av mig.. Bytte pass med benjam imorgon, så börjar 18:30 och slutar 22:30. Sen kommer det folk hem till mig, min morfars 2 bröder. som jag aldrig träffat... så det ska bli kul att få träffa dom!
 

New in:

- Till dig som frågade vart klänningen är ifrån, H&M köpte jag den på!
Finns även i svart och gul.

..


12:19

Vaknade för en halvtimme sen. Har ätit och kollat Top model och nu samlar jag kraft till att orka byta om och fixa håret. Det sköna med mitt jobb är att man inte behöver sminka sig överhuvudtaget! hörs senare.

natti natti!

Känns skönt att lägga sig hyfsat tidigt även fast jag har sovmorgon. Tänkte köpa klänningen jag visade i ett tidigare inlägg! have 2 have. Benjam och jag kommer antagligen inte jobba ihop igen förns på fredag, så de sög ju, menmnen.. Man kan inte ha kul hela tiden right? hörs imorgon folket, godnatt!
 

GSH

Tog mig en liten powernap för ett par timmar sedan. Pappa mejlade min advokat idag ocskå, så får se om hon hör av sig med besked om när vi ska träffas. Ska gå och lägga mig i soffan nu och kolla på Green street hooligans (en av mina absoluta favoritfilmer), tjarå!

Minishopping + fråga!

Drog en liten minishopping efter jobbet. Kikade på bh utan framgång så fick nöja mig med ett par söta trosor. Sitter aldrig fel! provade en ball klänning också, vet dock inte om jag ska köpa den eller inte. Är alltid så jäkla mesig när det kommer till färger, kör typ bara på svart, grått och vitt, Så till saken, ska jag köpa den ja/nej?
 

Good morning!

Ska gå till bussen om 7 min... döda mig.
 

I got a plan.

Har en underbar plan på g. Den låter såhär: lägga sig framför teven med min b&j och mysa med hunden! Ska sova om nån timme, annars kommer jag aldrig palla morgondagen. xoxo

Brutalt snyggt skal!


11:15

Har nog aldrig varit så trött som imorse när alarmet ringde 3:50.. Men jag kom iväg till jobbet iaft! Käkade lunch i farsta, sushi blev det! är påväg till mamis jobb nu. ska göra klart det jag började med för en vecka sen, pöss!
 

Glömt hur bra denna är!


17:27

Kom hem till Gonzza igårkväll vid 8. Kände mig konstig hela kvällen, mådde illa och så.. as jobbigt. Gick och la mig en stund, blev väckt på beställning av Benjam efter en halvtimme. Alla åkte hem, Gonzza gick och la sig och jag och Benjam kollade på south park filmen. I had a great time iallafall!
 
- fick för mig att koka spaghetti, har på mig gonzzas mjukisar för orkade inte ha jeans hehe!

lördag

Ska ta och hoppa in i duschen nu, vilket jag sett fram emot hela dagen iprincip.
Sen blir det middag och sen ut och röja med samma goa gäng som igår, looovely!
 

Snabbinlägg

Spontan som jag är så åkte jag till Blåsut och träffade gonza och benjam. Blev väl lite av ett chillkrök med lite annat folk (bl.a Nemo från Kungarna av Tylösand, älskade de programmet så de va tufft) sen drog dom och vi andra sov kvar. Börjar jobba 11 så nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot farsta. Cya

asså... HAHAHAHAHAHAHA


Grabbhumor ♥

Fyfan vad jag älskar dessa killar, skönaste humorn!!
 
 
 
 

Dagens outfit:


21:40

Ska la hoppa in i duschen nu tror jag. Ska åka och möta Felicia imorgon vid gullmars så åker vi tillsamans till salongen och så fixar hon dom sista detaljerna med mitt hår (ska klippa lite kortare, tunna ut topparna osv) Visar självklart bild på resultatet!

We're beautiful, like diamonds in the sky!


Svar på kommentar.

Vad händer mellan dej och Sean? O.o
Svar: Sean är världens bästa, verkligen. Han har ställt upp på mig som fan när jag haft det jobbigt. Mer än jag nånsin kunnat begära, och jag är sjukt tacksam för det! Men det är ingenting mellan oss. We are friends! ifall folk har synpunkter på det så är det deras problem och inte mitt så jag hoppas att folk kan respektera det. Kram!

goodmorning!

Vaknade för typ en kvart sen. Sean drog till gymmet för en stund sen, så han är tbx vid 12. Börar 13:30 idag så åker härifrån med tuben som går 12:40! p&k

@ bussen

Känns lite standard att jag bloggar påväg hem från jobbet? anyway, sitter på bussen som är framme i Älvsjö om typ 10 min. ska åka hem, äta och byta om, sen åker jag till Sean. Måste bara springa in till Konsum och köpa nån dricka och nåt man kan göra dipp med för Sean har fixat lite snacks och sånt. Skriver senare!

Natti natti

Ska lägga mig nu, orkar inte vara uppe längre.
Måste gå upp 8 imorgon och ringa UM, sen kan jag sova några timmar till.
  

Låten..


tisdag

Kom precis hem.. dör lite. Har varit igång sen 3:50 imorse. först jobba, sen åka till Karolinska och avlasta mamma med att sortera lite grejer. Påvägen hem pratade jag lite med felicia i tele, sen hämtade jag vovven på dagis. fick skjuts hem av pappa. Börjar klockan 2 imorgon, så får sovmorgon. Det tackar man inte nej till! cya.

Klippt lugg!

Galet skönt att sluta 10:00! Gick till Farsta centrum och käkade donken med Benjam. Sen gick han tillbaka till jobbet och jag åkte hem. Fick för mig när jag kom hem att jag skulle klippa lugg, så gjorde det! fint blev det iaf. Ska gå och lägga mig om en timme, men först: chiiiiiips & dipp! (måste ladda batterierna lite inför imorgon)
 
och ja, min blogg är sämst för satsar inte ett skit just nu eftersom designen är åt helvete osv. p&k
 
 

jag dör..

Alltså kolla klockan :( fyfan vad trött. dags att äta frukost!

Hon vill vara du.

Snackar lite på fb med några från igår. Börjar 6:00 imorgon så ska lägga mig om 2 timmar. Ska först åka med pappa till Centralen om några minuter och hämta mami som varit borta över helgen. Solsidan börjar idag, helt underbart! Kommer nog hem precis lagom till åtta när det börjar.

3 saker jag får mycket komplimanger för...

Min hy. Blir lika förvånad varje gång.. speciellt då jag för höra det när jag tycker den är i ett sämre skick jämfört med hur den brukar vara. Så det är rätt skönt att inte behöva använda överdrivet mycket smink (även fast jag älskar att sminka sönder mig!)
 
• Min rumpa. Senast igårkväll när vi var på Hellströms berättade Annie att det var några killar & tjejer en bit ifrån oss som hade sagt typ nåt i stil med "Shit, kolla tjejen med långt hår, kolla hennes rumpa! Wow!" när vi gick förbi. fett gulligt, blir alltid så glad när folk reagerar på det sättet.
 
den 3e saken kommer jag inte ens ihåg för tillfället... HAHAHA!

ligger i soffan

Mötte Annie, Samuel och Kevin vid södra station, sen gick vi till Hellströms där vi träffade massa härliga. Vi stannade till stängning vid ett, sen gick vi hem till jakob och chillade lite med hans föräldrar. Efter nån timme drog vi till skärmarbrink och hade lite efterfest med benjam och hans polare i några timmar. Annie, samuel och jag åkte hem till samuel och somnade runt 6:30.. skön kväll verkligen! Blev dessutom lite full för första gången hiihih. 
 

utgång

Väntar på bussen (som självklart är försenad) ska dra ut med Annie, Samuel, Kevin och Jakob.

Me atm:


Gjort hårförlängning idag! (Ska dock klippas in nästa vecka och kapa ca 1 dm på längden)

Kontakta Felicia Rahm@ facebook för att sätta in löshår! Endast 1000 :-
 

Christina Aguilera - Your body


4 oktober

Ska precis färga håret, orkade inte göra det igårkväll. Fick jobba extra länge idag eftersom en kille var sjuk, så började 6:00 och slutade 14:30. Helt ok! ska åka till Felicia efter middagen, sen ska jag sova där för imorgon ska hon göra ny hårförlängning på mig med keratinwax.
 

Godmorgon!

Ska gå till bussen om typ 1 min. Måste plugga lite priser och kurser osv på bussen.. stor eloge till mig själv som pluggar före 5:00 på morgonen! Ska åka och sova hos Felicia efter jobbet, mysigt värre. Cya!
 

I was born to be wild

Blev lite sovmorgon idag, skönt! Sean och jag lagade omelett (eller ah, jag skar upp tomaterna) åkte därifrån vid ett. Fick sluta lite tidigare idag, så sitter på bussen nu. Håller på att svälta ihjäl.. en kille är sjuk imorgon så måste åka och öppna hallen med en annan kille vid 6:00. Så ska bara hem, käka, färga håret och sen lägga mig! p&k

21:43

Som ni ser i mitt näst senaste inlägg så var min instagram bild med på Vakna med the voice. Martin Björk t.o.m flashade lite mage för mig hhihiih! jag älskar det programmet så blev sjukt paff och glad när dom började snacka om bilden. Iaf, thom och vincent har varit här idag och nu är jag påväg till Sean. Han har lagat mat så blir en sen middag, hörs pusshej

Sällskap.

Thom är påväg hit. Ska bli trevligt att catcha upp lite eftersom man inte ses särskillt ofta längre. ska även försöka tvinga hit Vincent och kanske nån mer! har förövrigt lite ångest över vilken design jag ska ha, så ni för leva med att det ändras lite hejvilt ibland, pöss.

Vakna med The voice visar min Instagram bild på Martin Björk som jag la upp igår, hahahaha!

- loooove it!

10:21

Ännu en arbetsdag slut. Hoppas som fan på att jag får jobba kvar efter min ungdomsanställning gått ur (om ett halvår) vill verkligen inte sluta.. :( så från och med imorgon ska jag seriöst jobba arslet av mig så att jag har goda odds att få stanna kvar. Vet att dom är nöjda med mig, men en fast anställning kostar dom massa pengar. Så nu jävlar ska det levereras arbetsglädje här!

på bussen

Påväg hem nu. Blev klar en halvtimme tidigare med mina uppgifter så jag, Christian och Jesper simmade några längder i poolen innan det började komma in folk vid 10:00. Nu är jag as hungrig, men är hemma först om typ 20. Vill laga värsta maträtten men orkar inte. Har levt på pasta i typ månader haha!

RSS 2.0