16:15

Har precis badat. Gårdagens spektakel var väl sisådär, var inte på humör för min första fylla som det var tänkt att jag skulle fått uppleva. Felicia, jag och Alina drog därifrån vid 2 och la oss vid 5. Felicia och jag har legat ute i solen i ett par timmar, sjukt skönt! Ikväll blir det rålis, sen åker jag hem till la familia.

This is what I'm made of.

Kom precis in, var ute med hunden och pratade i telefon med Felicia. anyway, åkte och mötte Sean. Åkte te Hötorget och kollade soffa, teve m.m till hans lägenhet. Vi kollade säkert fyra olika affärer för ingen hade teven han ville ha, var helt död av allt promenerande... sen åkte vi och köpte kebab, något jag aldrig tidigare ätit, och sen gick vi hem till honom och käkade framför Bad teacher. jättemysigt! Tar o knallar till bussen snart, ska åka till Vincent en sväng.  
 
*smygfoto hihih*

12:03

Sitter på tuben, är påväg te hötorget för ska möta Sean. Han har flyttat så ska följa med honom och kolla ny soffa och teve. xoxo

It's hard to forget someone who gave you so much to remember.


Lots Of Love

Var ett jäkla äventyr att lyckas ta sig till sickla köpkvarter. Hade turen att fråga en kille om vägen som också skulle dit, så blev en ca 10 min promenad med en främling. Nirre! (y)
träffade felicia och hennes mamma, sen åkte vi till Medborgarplatsen och kollade LOL. Sjuuuuukt bra film! Chillade i gullmars en stund med frugan innan vi åkte hemåt, snacka lite skit, rökte osv. Ska bo hos henne i helgen, wiiiiie! Tog ut hunden på en prommis när jag kom hem, och nu ska jag kila upp till mamma och kolla våran älsklingsfilm: Burlesque! Ciao.  

onsdag

Goddag! ska börja sminka mig nu medans Veronica Maggio står för bakgrundsmusiken.
Planer för idag:
 
- Möte med päronen 15:000
- Bio med frugan och hennes mor 17:30
 

I make her say

Waddup!
Haft huvudvärk hela kvällen så ska bli skönt och somna ifrån allt. Upp och iväg tidigt imorgon, fast om det regnar igen så säger jag bara åt helvete med det. Vill jag ta en dusch så har jag ett badrum. Men ska gå och hälsa på kudden nu, love

Mobilblogg

Nåddes av dåliga nyheter imorse. Well, well.. har inte sett brorsan på evigheter, men han är hemma igen på fredag. Skumt egentligen hur tydligt det känns att någon saknas. Sjukt seg för övrigt och detta sockerförbud får mig att gå bananas!!

y0!

Boysen drog för nån timme sen. Vincent kom hit vid nio, sen chilla vi galet i väntan på Stavve. Regnat mer eller mindre hela kvällen, så fanns ingen tanke på att gå ut. Ska sova nu, natti 
 

b&j

Sitter och mumsar på min b&j framför So you think you can dance.
Ska gå och möta Vincent nu som är påväg hem till mig. Sooooft!
 

.....

Yeeeepp, då var det spikat då. Praktik i sex veckor från och med måndag = inget sommarlov. Visst, jag är jätteglad över att jag fått plats där och att jag möjligen kommer få jobba där sen. Men ändå..
 
känner att jag så gärna hade velat ha sommarlov och få vara med alla polare och åka iväg och hitta på saker. Inte behöva oroa sig över att man ska upp tidigt nästa morgon.. + att jag måste betala mobilräkningen, min mascara är slut, är sjukt stressad från att jag vaknar tills jag somnar fast jag vet inte varför, det regnar konstant, känner mig sjukt ful, jag är irriterad och ledsen och jag vill bara kasta en sten i någons huvud. #emo text # fml

Älskar dig rödluvan!
 

Regn.

Alarmet ringde 7:45, och det första jag ser när jag tittar ut genom fönstret: regn, regn, regn och regn. Det bara öser ner, tar fan inte stopp. Så därför känns det ju svinkul att jag ska ta bussen om en halvtimme till Karlaplan för en jobbgrej. Inte bästa dagen att visa sina bästa sidor på om man säger så... Peace.

f*ck makeup


If you can't handle my worst you ain't getting my best

Godkväll folket! Blev donken till middag, sen bio (Snow white and the huntsman) rätt bra film faktiskt! Laddar inför två sockerfria veckor från och med imorgon. Så mami köpte en b&j som tröst, så tänkte gå och trösta mig nu. Hej!

söndag

Sitter med en skål snabbmakaroner framför mig. Blir en tur till morfar, sen Farsta C! Såg att Swedish house mafia lägger ner, FET diss på den. aja måste jalla järnet in i duschen nu.

Gunnel.


1:46

Ligger i sängen och glor SATC. Är superstressad hela dagarna men har ingen aning om varför. Vädret ska tydigen vara skit hela nästa vecka dessutom. Och jag som tänkte bli pepparkaka i sommar.. den idén kan jag ju kyssa godnatt! Planer för imorgon: Bio och träffa morfar. Like it! Nighty nighty.

If I could have just one wish I'd have you by my side.


film & godis

Hej mina stalkers! Tänkte uppdatera er om att jag sitter i soffan med mamma och kollar film. Hemmakväll tonight, känner att jag måste bli lite kompis med min hosta nu. puuuss!
 
 

(y)


13:33

Goodmorning sunshines!
 
Är så sjukt glad att jag inte följde med till Möja igår. Folk skulle tydligen sova där, och idag regnar det. Mamma väckte mig vid 12, sen gjorde hon wook till mig. hoppas Media markt är öppet idag, måste köpa en sak idag hihih.

.


Midsommar 2012.

Jocke och Luddes alarm ringde vid 7:45 imorse. Hemskt.. hade sovit kanske 3 timmar. Vi tog 9:20 bussen, sen åkte jag hem för alla andra skulle till Möja idag. Hostat som en dåre hela kvällen/natten så min midsommar blir ganska stillsam. Tog en sväng ner till Herrängens gård, sen blev det glass & jordgubbar muuuuums! Middag snart. ha en go midsommar! 
 
- jag today (ursäkta bilden, knappt smink, sjuk och svintrött)
 

jag dör av skratt

 
 
 
 
 

@ bussen

Sitter på bussen påväg till Dalarö. Köpte med mig lite gott till pojkarna, hihih snäll jag e. Solen skiner och det är varmt, riktig sommar i mina ögon. Hörs senare!

.

Kanske var våran kärlekshistoria som en fjäril på nål.
Vacker att se på men inga vingar som slår.

12:43

Jag är det perfekta exemplet på att kvinnor INTE ska vara i köket. Fick för mig att jag skulle göra wook, så kokade nudlar som jag senslängde ner i stekpannan. Det fräste till, sen hade nudlarna bränts fast i hela stekpannan. Dutti chey! Sitter atm och kollar solsidan med pappa.

kärlek till låten!


Boy u got my heartbeat runnin' away

Ludde ringde nyss, ville att jag skulle följa med till Dalarö. Om det inte var så att jag inte har något f*cking j*vla sommarlov så hade jag kunnat.. + att hunden måste till dagis imorgon. Nyser 110 gånger per minut, så ska gå och tröstäta choklad och min cola som väntar på mig.

Hamburgare :)


-


oooooh sometimes I get a good feeling..

UTE I VÄRLDENS UNDERBARASTE VÄDER!!!!

Wifie

Ska åka och möta min fru snart. Ska lämna över två kassar med kläder som hon glömt/lämnat kvar hos mig. Men nu svarar hon inte, så om du ser dehär felicia caaaalll me maybe?!

tjolahopp

Har fett tråkigt. Funderar på att låtsas ha sommarlov och åka och joina Patrik och Oscar i Skogås en stund. Är dock skjuk men what the hell, ruttnar hära.. xoxo

ATM:

Sitter och äter middag med pappsen! Kyss.
 

Mannen i mitt liv.


19 juni

Med nya blogg.se kan jag äntligen mobilblogga- men inte lägga upp bilder. Förut kunde jag lägga upp bilder men inte skriva någon text.. cp. Stannade hemma idag, är snuvig. Brorsan åker till Finland idag för att fira midsommar med sin flickvän Ida och hennes familj, så han kommer hem igen om 11 dagar.

Är jättebesviken på vädret. Det regnar och är kallt var och varannan dag. Vill att det ska vara sol från morgon till kväll så man kan ligga ute och svettas i solen i timmar... snart midsommar också, ångest.

Every teardrop is a waterfall.

Helloj!
Inte mycket att säga. Legat och halvsovit/sovit framför Twilight i mitt rum. Dags att ställa alarmet nu, vaknar till min ljuva alarmsignal ca 06:30. Godnatt!


Sjuk igen

Kom precis hem. Gick till Ica en snabbis med brorsan och köpte lite nödvändigheter. Inte så mycket att säga, håller på att bli sjuk. IGEN... ååååh orkar inte. Var sjuk för bara ett par veckor sen, och nu sticker det i halsen hela tiden.


Bussen

Sitter på bussen. Jobbig jävla dag idag.. Kommer just från Tyresö för har hämtat min skinnjacka hos felicia. Hoppas på utgång ikväll med simon och min girl!
P&K

natti natti !!

Dags å krypa till kojs nu då. Liten photoshoot imorgon, tummen upp på det!
Så ska se till att få mig lite skönhetssömn. Hörs och syns.


Låt mig bara falla lite mer, för jag älskar denna känslan


Where I want to be right now.


Hello m8

Har varit duktig och städat hela huset. En riktig housewife, svär!
Ska äta nudlar nu, sen vika ihop alla mina kläder. Ser ut som ett helvete när Felicia varit här.. haha!

Movietaaaajm!

Tja! Kollar Pirates of the carribean (stavning?) med brorsan och Ida. Smsar med Annie lite också, måste träffa den bönan snart igen. Ska nog sussa snart, sug å svälj trevlig helg! :-)

-


SATC

Kollar sex and the city och myser med Felicia. Ska gå ut med hunden snart, pöss pöss.

ATM:

Sitter vid en sjö med massa folk & grillar, lyssnar på musik osv. mysigt!


nanana

Sitter framför Felicias data, hon ligger i badet så väntar på att hon ska bli klar. Ska åka och hämta hunden, sen ska vi hem till mig och fixa oss inför ikväll. Måste ju åtminstone få låtsas att jag har sommarlov, right? kyss.

Ge mig!


Kid Cudi - Persuit of happiness


Onsdag

Efter middagen slocknade jag i soffan och vaknade 3 h senare. Funderar på att gå och lägga mig, men lär bli svårt att somna med tanke på att föräldrarna vägrar sänka ljudet på tevehelvetet...

Goodnight!


@ datasalen

Halvt medvetslös. Sitter i datasalen och kämpar för att hålla mig vaken tills klockan 12:00. Good luck with that! Lyssnar 105,9 atm. Är otroligt sugen på något sött.. ååh.


08:30

Börjar röra mig nu mot bussen.
Trött som ett helvete, men får väl försöka hålla mig vaken. Cya

fml.

Detta är min första sommar som 18 åring och JAG KOMMER INTE ENS FÅ HA NÅGOT FUCKING SOMMARLOV. Allvarligt talat, vilket jävla skämt. Såfort min kurs slutar så kommer jag ha praktik i SEX VECKOR. Så jävla besviken.. Alla, verkligen alla jag känner kommer få/har sommarlov nu. Alla får sova länge och vara uppe hela nätterna och jag kommer behöva pallra
iväg arslet till jag vene vad. Tänk er själva, inget sommarlov?? Snälla, avrätta mig nu.


-

JAG PALLAR INTEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FUUCK OFF.


HAHAHAHA DÖR


Drink all day, play all night

hey everybody! Sitter i datasalen atm och väntar på att min studievägledare ska komma hit. Har tid 13:00 så ska chilla vidare på datan en stund. Har precis varit och käkat på thaibuffén. Fan inte bra, alla mina pengar flyger åt helvete.

Vädret är nice så kommer nog överleva två studentmottagningar ikv. Mors!

Tack mami ♥


"Vissa dagar är bara slöseri med smink." - said by wise guy

Mötte brorsan vid bussen, sen gick vi och köpte pizza. Mums fillibabba! Satt och garvade som små barn när vi åt, åt absolut ingenting. Vi bara skrattade åt allt vi sa. Hade nån hört oss hade vi hamnat på mental sjukhus hahaha, aymen. Mami kom hem med lite presenter till mig, LYCKA!


tjänis pänis

Kom nyss hem. Hade mitt sista samtal, sen hämtade jag hunden. Väntar på att brorsan ska komma hem, ska tvinga han att köpa pizza med mig h3h3. Sjukt länge sen man åt något flottigt..

ASBRA LÅT!


godmorgon

Kom upp förvånansvärt lätt såhär tidigt på morgonen.
Ska gå ut med hunden nu, puss!

Söndagslyx:



kul man kan ha en lördagkväll..

Sju fakta:

Namn: Elin Olsén

Hemstad/ort: Stockholm, Älvsjö. Bodde i Hagsätra framtills 2000.

Hårfärg: Brunett

Längd: 163

Ögonfärg: Brun/gula

Humör: Kluven atm.

Vänster eller högerhänt: Höger

 

Nio saker om ditt liv:

Har du nånsin varit kär? - Yes.

Tror du på kärlek? - Ja.

Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ne.

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Japp.

Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Aa.

Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Ne.

Har du nånsin tyckt om någon utan att tala om de för honom? - Nej.

Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Kan man säga.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Mjo.

 

Tio saker:

Kärlek eller pengar? - Kärlek!

Vin eller öl? - Inget av dom, usch!

Dag eller natt? - Natt.

One night stand eller förhållande? - Förhållande.

Tv eller internet? - Internet.

Pepsi eller cola? - Cola.

Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Romantisk hemmakväll.

Färgfoto eller svartvita? - Svartvita.

Telefonkontakt eller face to face? - Face 2 face.

Bilddagboken eller facebook? - Fejjan.

 

Nio har du någonsin:

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Ja.

Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Ja.

Har du nånsin gjort något du ångrar? - Jaaa.

Har du hoppat bungy jump? - Dör hellre.

Har du nånsin varit med i en olycka? - Sett en kvinna blivit ihjälkörd av en lastbil precis framför mig om det räknas?

Har du nånsin ätit en hel tårta? - Hatar tårta.

Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - OM jag har.

Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej, haha

Har du nånsin tyckt att världen suger? - Well it kinda dus.

 

Åtta Känslor:

Saknar du någon just nu? - Ja...

Är du glad? - Visst visst.

Är du fundersam? - Japp.

Är du uttråkad? - Inte direkt.

Är du tysk? - Lite.

Är du italienare? - Nej.

Är du finsk? - Nej.

Gillar du någon just nu? - Ja.

 

Om dig:

Hur mycket är klockan just nu? - 23:32

Smeknamn? - Persikan, ananas,Barbie typ?..

Hur många barn vill du ha? - Orkar jag inte ens tänka på.

Vill du gifta dig? - Sen, ja!

Rullar du spaghettin eller skär du den? - Jag ÄTER den.

Har du ätit sushi? - Det är en passion.

Favoritglass? - Ben & Jerry's cookie dough.

Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - En.

Humör? - Blandat.

 

Fyra Grejer:

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej.

Har du en hund? - Ja.

Sover du helst själv eller med någon? - 50/50. Jag behöver tid för mig själv ibland u know.

Tror du på spöken? - JA!

 

Skulle:

Skulle du vilja vara längre? - Nej, stolt kortis fan!

Skulle du vilja kyssas nu? - Sure.

 

Kan:

Kan du röra på öronen? - Ja.

Kan du slicka dig på näsan? - Ne.

Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja.

Kan dina föräldrar lita på dig? - Hoppas jag.

Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja.

Kan du va på en fest utan att dricka? - Japp, inga konstigheter.

Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Har redan det.

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Det kan jag faktiskt!

 

Har:

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Har väl alla?

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja.

Har du syskon? - 2.

Har du någonsin haft sex med någon? - Aa.

Har dina föräldrar ljugit för dig? - Säkert nån gång.

Har du varit full den här månaden? - Nej.

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Har inget bättre för mig, så nej.

Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nix.

Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Ja.

Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Privat.

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - I dunno.

Har du ljugit på någon fråga än då? - Nej.

 

Vem:

Vem älskar du? - Familj & vänner.

Vem hade du senast sex med? - Privatliv..

Vem vill du bli full med? - Sköna människor, närmsta vännerna.

Vem är den bästa artisten/gruppen? - Har dille på Queen just nu, döbra!

Vem pratade du senast i telefon med? - Felicia.

Vem är snällast i världen? - Jag.

Vem vill du prata med? - Vill och vill...

Vem sov du senast med? - Felicia.

Vem vet allt om dig? - Felicia.

Vem hatar du mest? - Hat är ett starkt ord, men vissa önskar man fan bara att dom snubblar i en riiiiiktigt lång och brant trappa..

Vem kramade du senast? - Folk på studentmottagningen.

Vem kan berätta allt för dig? - Dom flesta faktiskt.



caaandy

Livet är förjävla bra ibland!


Gött!



17:02

Ida och brorsan har precis laddat ner  Boog & Elliot 2 så ska gå och kolla med dom. Har bunkrat upp med massa godis, nachos och cola tills ikväll. Sen vid 8 kommer våra kompisar hit och lämnar deras hund som jag ska passa denna vecka medans dom åker utomlands. Gött, cya!


-


Kärlek!




Teenie weenie string bikini

Kom hem för nån timme sedan, orkade inte gå ut. Har ätit glass och bytt om till mjukiskläder. Inga planer för morgondagen. Kanske tar och träffar Felicia, ska iallafall vara med henne på söndag. Wiiiie längtar... skriver senare. Puss!

I don't wanna burn down in your fire.

Sitter hos Felicia. Hon springer runt i hela lägenheten och fixar sig, har ångest över hur hon ska håret osv, även fast hon redan är fett kattig. Själv sitter jag här i lugn och ro med mitt älskade spotify! Studentmottagning i Trollbäcken ikv, sen kanske fest. mors!


.


Me gusta

Åkte till stan med Felicia när jag slutade. Letade efter en jacka jag ville ha men hittade den inte. Har ätit middag med pappa och ska hoppa in i duschen nu sen fixa mig snabbt och åka till Felicia, ska sova där. pöss 

08:19

Ska ta 32 bussen så börjar gå om ett par min.
Ska träffa en studievägledare 13:00 så kommer sluta senare.

Bedtime

Ääee nu är jag trött. Ska gå och leta efter nogot smarrigt i köket, sen kanske kolla lite teve med mami and then- bedtime!

Love is in the air.


Liten sammanfattning

Igår: Fixade mig snabbt, fick skjuts till pendeln och tog en buss 20 över tio från Handenterminalen. På den satt jag i 40 min, hamnade in the middle of nowhere och sen mötte Ludde och Jocke mig vid bussen. Blev en chillkväll med godis, dricka, musik och snack. Vi slocknade väl 4:00 nån gång.

Idag: Jocke fixade världens fetaste lunch till oss bestående av nudlar, bacon och köttbullar. Nästan rullade fram efteråt.. Åkte därifrån vid två, hamnade hos Felicia. Vi skulle till Ikea, så vi tog bussen och var klara på ca 10 min. Ungefär så lång tid man orkar spendera där inne som mest?..
Fick ett litet ryck och köpte två doftljus. Vi smockade i oss lite krubb, sen hämtade mina föräldrar mig och Felicia åkte hem. Fick ytterligare ett ryck och städade mitt rum. Den enorma och evigt växande högen med papper och böcker som legat på mitt bord i veckor är nu borta. GÖTT!


Nästa, Dalarö!

Ska ta 21:58 pendeln från Älvsjö för en liten spontanresa till Dalarö.
Update u tomorrow! 


rubrikhelvete

Cred till lilla mig som orkade pallra mig upp ur sängen och åka iväg på kurs idag. Käkade lunch i zinken, sen åkte jag till stan och mötte underbara Annie. Inte träffat den plutten på länge! Vi shoppade lite smått, sen åkte vi och solade i Hornstull. Sen åkte jag hem, kollade film och käkade. Ska åka och möta Felicia och byta tillbaka våra skinnjackor vid 21. Hörs!

Nu: en snabb lunch, sen möta Annie!


Älskar dig Felicia, bästavän! Idag, imorgon, föralltid.


Sanningen sved, du fucka ur

Satan, fick just huvudvärk.. har ätit middag, promenerat med mamma och hunden och legat i soffan, ätit chips och kollat MTV movie awards. Känner att jag verkligen måste tvätta håret just nu, men jag orkar inte göra det nu så får antingen gå till bussen imorgon i turban eller gå upp ytterligare en timme tidigare för att duscha?.. Fy på båda. Aja godnatt mina älskade stalkers!


La dagens:


You blocked me on Facebook, and now you're going to die.


Mayday, mayday ravers in the UK

Eftersom mitt ljushuvud till bror kommer hem runt halv två på nätterna numera så är man inte i sitt bästa skick när man vaknar dagen därpå. Måndagar är det värsta jag vet, och får man inte ens sova ordentligt då är det fanimej katastrof. Trodde jag skulle somna idag på kursen.. Ska fördriva tiden med att äta, sms:a och kolla 2 1/2 men tills jag ska knalla till bussen om drygt en timme.

Igår på Big brother:






Vi.


Döda mig..

Är helt jävla död. Ögonlocken känns som dom väger 1 ton och jag vill bara somna med ansiktet ner i min underbara kudde och vakna 10 timmar senare. Pensionärer har det fan bra alltså... Har förståss en del pics från gårdagen men dom får ni se senare idag. Just nu är jag för upptagen med att försöka hålla mig vaken tills jag ska gå till bussen. Gårdagen var awesome bortsett från spöregnet. Vill tillägga att såfort Marcelo pratade så buade vi som om det inte fanns någon morgondag (y) Peace!

NU KÖR VI!!!


AWW YEEEAH!


Y0

Folket taggade till bussen för en stund sen. Så nu är det bara jag och Flajso kvar, har precis hämtat in extrasängen så ska väl sussa snart. Regnet vägrar försvinna på tal om annat. Men först; lite gammalt hederligt girlstalk! Puss.


Hey där

sitter med Felicia och pratar livet. Sefik, Rebecka och Simon sitter på bussen så dom lär vara här närsomhelst. Sen ska vi käka taccos och kolla skräckfilm! Skriver senare. Puss.


Alla vill till himlen men ingen vill dö

Hello darlings! Mami och jag ska åka till Farsta om en stund och handla lite. Sen kommer väl Felicia hem till mig snart också! Den sötnosen.

Godmorgon folket - lyssna på låten och älska den!


forever aloooone

Vincent ringde mig för nån timme sen och bad mig följa med honom och grabbarna ut på krogen. Om jag inte hade suttit osminkad i mjukisar hade jag lätt hakat på, men vart så kort varsel så orkade inte med tanke på att det regnar ute också. that sucks.. Har iaf varit med brorsan och hans flickvän lite, mysigt.

Har just borstat tänderna så ska nog vänta några sista minuter på ett sms innan jag går och knyter mig. Goodnight!


-

Hoppas på att få träffa min fina vän Annie innan hon drar till Grekland
nästa vecka med sin pojkvän!


snygging!

"Finns de läsk, köpa häst"

Sista kvällen detta år som man sitter framför teven och följer big brother helt jäkla maniskt... Hoppas Marcelo blir knäad av varenda tjej som går förbi honom på stan för resten av hans liv! Det är killar som han som får tjejer att tappa lusten att leva längre, ärligt talat. Well well, ska gå och tjata på brorsan att han tar ut hunden. Sen ska väl jag, han och hans tjej gå ut och ta en godnattcigg. L O V E


I learned to live half alive


Då finns bara två ord över

Har varit så sjukt rastlös idag. Har pratat i tele med Felicia och kollat teve hittills. Laddat ner göööööör bra musik! Väntar i vanlig ordning på mat. Lutar mot hemmakväll 2night. Inte mig emot, har inga problem alls att stanna hemma en fredagkväll. Särskillt eftersom det spöregnar ute. Ska fortsätta surfa runt nu, Ciao!

Gotti gotti

Inte nog med att pappa fixade min data. Han åkte och köpte taccos som vi ska ha imorgon + att jag fick en påse med godis. Tack pappsen! 


Första inlägget på nya datan!

Pappa fixade nyss så jag kunde använda min data igen. Känns jättekonstigt, har inte haft en data i mitt rum på flera månader. Sjukt nice är det iallafall! Det regnar fortfarande så får väl spela lite sims till något kul händer.


Ärligt, hur jävla snygg får man vara?!?!







1:a juni

Kan ju lugnt säga att det inte känns så värst mycket 1:a juni. Regnet har öst ner hela morgonen och det är kallt. Idag kommer min data hem! :D Kommer välkomna den med öppna armar!

Saker att göra idag:
- Föra över pengar till mammas konto
- Åka och handla med pappa inför helgen
- Ladda ner mina ca 500 låtar som försvunnit *suck*


RSS 2.0