Snart bloggen, snart..

Ligger i sängen och tänkte bara påminna er om att uppdateringen blir som den ska igen på fredag när jag är hemma. Bor i ett hus som det spökar i haha, och förövrigt är de väldigt mysigt! Hörs i dagarna, godnatt.

13:13

Sitter hemma hos min morbror och hans fru. Det spöregnar så vi sitter inne och kollar nån skitserie på 6:an. Så vi skippar Liseberg idag skulle jag tro.. har dessutom en sjuhelvetes mensvärk atm. Saknar min vovve!!!!

@ tåget med brorsan

Tills ungefär en timme före tåget skulle åka så visste vi inte ens om vi skulle åka pga en del tråkigheter men kan inte säga mer om det. Fyfan... människor det finns. Men allt har lugnat ner sig nu och tåget lämna precis Skövde. Framme i gbg ca 20 över 5!

Göteborg nästa!

Ska börja åka mot Centralen om ca 25 min. Sen väntar en ca 2,5 timmar lång resa till gbg. Skojsigt! Fick 600 av päronen. 500 var till mig och min brorsa, och sen 100 för att köpa godis och sånt på tåget. LOVELY!!
 
Kommer inte kunna blogga så mycket denna vecka eftersom jag inte kan ladda upp bilder på bloggen via mobilen.. Men visar säkert något livstecken ibland så håll utkik! Puss så länge
 
 

Skräckfilm & gott

Har precis kollat klart en skräckfilm. Det blev Blair witch project, väldigt creepy. Vi hyrde först en film som hette John Carter men den var så tråkig att vi stängde av. Har tjockat i mig chips, cola och choklad MUMS! Imorgon blir det gbg!
 

You say it's too late to make it. But is it too late to try?



Frisören idag, wiiiie!

Känner att blonderingen tog hårt på mitt hår igår, så har gjort en inpackning som jag tänkt sitta med nu ett bra tag. Började 9:30 imorse, så har sökt lite jobb och gjort planeringar osv. Mamma tänker inte låta mig gå runt med mitt missfärgade hår så hon har bokat tid hos frisören idag klockan halv fem, den pärlan. Så måste tänka ut exakt hur jag vill ha mitt hår, för nu kanske det blir färdigt på en gång. Bra va?! Men har inte ätit något sen imorse när jag åt några Ballerina, så känner att jag måste äta nu. höres!

Mission impossible? doooon't think so...

Har tvättat ur färgen nu och fönat håret. När det var blött blev jag livrädd, såg ut som en tiger med några platinablonda fläckar. Men när det blev torrt såg det riktigt bra ut. En ljusbrun färg med röda toner typ, visar bild imorgon för ska sova! Känner på mig att någon kommer bli sjuuukt snygg ;)

I'm fat and I love it!

Mamma har köpt med sig massa godis och bullar från skansen. *Dreglar*. Åkte nyss med pappa och köpte hårfärg och Ballerina kladdkaka som jag blev så sugen på helt plötsligt. Ska börja med att slinga med denna blondering från Mood efter middagen, och om det blir lyckat så drar jag nog ut med Annie. WISH ME LUCK! 
 
 
 
 

ÄCKLIGT SNYGG! Min nästa tatuering maybe?..


Jag är inte lika ung men är fortfarade lika dum

Kollade Hip hip hora för att fördriva tiden medan jag tog av min hårförlängning med en tång. Filmen var slut lååångt innan jag blev klar.. så nu är jag äntligen all natural! Känns naket som tusan. Mamma och syrran är påväg hem från Skansen så kommer få hjälp med hårfärgen snart.

Solning på G!


Bye brownie!

Köpte en liten present till mig själv idag!
Bara för jag var så duktig hos doktorn hihih.
 

..

Jag. Vill. Inte. Ta. Den. Där. Äckliga. Jävla. Sprut. Jäveln. Imorgon. Jag. Kommer. Börja. Böla.

Den som väntar..

Kollar någon actionfilm som går på 4:an. Längtar till fredag! ska åka till Göteborg med brorsan och bo hos våran morbror två nätter, åka till Liseberg och sen hämtar våran familj oss på söndagen och så åker vi vidare mot Kungshamn där vi ska vara en vecka. Mysigt! Blir dock låg trots det pga dedär satans jävla proverna jag ska ta imorgon.. har jag nämnt hur mycket jag HATAR sprutor?!?!

Linkin park - Burn it down


He's not perfect. But he's all I want.

 

If happy ever after did exist I would still be holding you like this.

Har kommit hem nu från vårdcentralen. Fick med mig någon mysko medicin från apoteket för min andning (som tydligen inte är den bästa) och dessutom skulle det ta bort min ständiga huvudvärk. Låter väl rätt bra? Ska dit imorgonbitt för att ta en massa äckelprover för allergier, järnbrist och jag vene vad.. juste fick ett par skor av mami, visar sen för ska äta! 

Mot vårdcentralen!


natti

Ska upp as tidigt imorgon. ska vara på AF 10:15 som varje tisdag. skjut mig bara... vill bara få sova ut och bli av med mitt halsont. godnatt då #fuck #allt #jag #vill #sova

Vill ha!


Städa städa.

Pappa väckte mig vid halv tolv. Gav monstret mat och sen blev det en liten prommis. Håller på och storstädar mitt rum. Kläder ÖVERALLT... inte bra. Dammsuga ska jag göra också, så nu kommer mamma inte bli på dåligt humör såfort hon kommer hem från Mora.

elinolsen94@ instagram

Ligger i soffan och kurerar mig. Vill ju bli av med denna satans feber nu.. Anyway, klickar runt lite på instagram. Sitter och kollar bilder på Megan Fox. Börjar tamejfan nästan gråta- SÅ snygg är hon! Stört. Ska nog lägga mig med vovven snart, puss

Brb duscha

sitter med hårinpackning inkl.  färgbomb i håret, så ska snart gå och skölja ur. Pappa och jag
var och köpte lite gott och hyrde film till ikväll. Blev Sean Banan inuti Sean Afrika. Har faktiskt aldrig sett den, så kände att det kanske var på tiden nu. Blev självklart ett litet mms till Sean från videobutiken haha! Men ska gå och skölja ur allt mojjs ur håret nu, sen smörja in mig med bus för en komplett "bränna". xoxo
 
- gotti!

söndag

Godmorgon babes! Tänkte gå ut och lägga mig i hängmattan några timmar.
Men självklart så kom det några sketna moln just så får avvakta lite. Skriver senare!
 

-


lite onödig fakta om mig:

Jag blir alltid kissnödig innan jag ska äta.
• Stör mig sjukt mycket på folk som avbryter hela tiden, så jäkla respektlöst!
• Det finns en person jag saknar otroligt mycket, en person som jag tyvärr sårat..
• Jag älskar lukten av tändstickor, ni vet som när man precis tänt ett stearinljus?
• Förutom min familj så är den enda släkten jag har: Min morbror som bor i Göteborg, morfar och hans bror.
• Jag känner mig jätteful i utsläppt, har därför nästan alltid uppsatt.
• Långa naglar med svart nagellack är det snyggaste som finns!
• Sushi är något jag skulle kunna äta till frukost lunch och middag VARJE dag i hela mitt liv!
• Jag hatar mina ögonbryn haha. Vill ha perfekta, tjocka Megan Fox ögonbyn som min brorsa. (Bild kommer!)
Tjejer = bitches = nej tack!

.


Ååååh

Försöker sova. är så varm att jag nästan svettas. Fan ta denna satans feber alltså... aja hörs imorgon!

22:32

Kallsvettas, har slem i halsen och kan knappt svälja.
 
Står liksom en chpispåse där uppe och väntar på mig! Skulle ju egentligen åkt till Arboga imorgon men det kan jag ju la glömma. What to do, what to do... ska iallafall gå och kolla film med mamma nu. xoxo

I'll never be the same if we ever meet again.


Fan då..

När jag vaknade imorse trodde jag seriöst att min hals skulle sprängas. Hade så jäkla ont! Så blir nog ingen utgång ikväll... aja ska bädda sängen, sen gå och kolla Harry Potter med brorsan och Ida, puss!
 

@ sängen

Ligger i sängen, tänkte försöka sova. Om det nu går med min halsjävel som gör så ont + att jag knappt kan andas genom näsan.. åååh. Märkt att jag lagt upp en hel del humor grejer senaste tiden btw? Älskar min humor, är så sjukt lättroad.. aja Natti stalkers!

Go hard

Vill börja med att säga att idag har jag inte gjort någonting överhuvudtaget. Förutom möjligen äta, sola och måla staketet. Legat och stekt i solen i säkert fyra timmar idag. AWESOME! Börjar snart närma mig min grek bränna. Ska nog slå på nån bra film och äta glass med hard topping (choklad) mmmmmmmmhhm....

HAHAHAHA gjorde min dag!!

 
 
 

Morrn morrn!

Vaknade för en timme sen med halsont och massa oljud i hallen från att pappa mekkade med nåt. Suttit och skrivit ett mejl i ca en kvart på facebook.. tänkte gå och fixa frukost, blev inte mätt på halstabletten jag fick nyss. Cya!

Tisdag

Kom just hem. Blev lite promenerande och gammalt hederligt girlstalk med Annie! Iaf, tänkte gå och göra popcorn nu. Mina berömda popcorn! Micron börjar typ brinna när jag poppar popcorn för jag gillar när dom är lite brända haha. normal..

Åker och möter min babe snart.

Åker och möter min älskling Annie vid gullmars om ett litet tag. Ska bara slänga på mig lite smink och andra kläder. Saknat henne massor!!!!
 

mumma!


17:40

Har så förjävla tråkigt. Dåligt väder är det ocskå... har kollat klart på Harry Potter och käkat lunch.
Hoppas ni antecknar det. Nu är jag hungrig igen, hörs! 

.


"Har du sett min melon?"

Waddup! Kom hem för en liten stund sen för var tvungen att lämna en sak till Robyn. Har btw varit med henne tidigare idag. Mys framför svampbob fyrkant sitter aldrig fel inte! Gick och handlade lite mat med hennes far. "Har du sett min melon?" Hahahah skön! 
Fick några timmar för mig själv eftersom familjen var på middag ikväll. Just nu rullar Harry Potter och devises sten på min platta teve. Trodde jag skulle få sova ut lite imorgon men icke, ska till arbetsförmedlingen 10:15.. aja bara o bita ihop. Som man säger, livet är en dans på rosor- men stegen är svåra. smarta jävla människor det finns. hörs!

orka..

Kom just på att jag ska på ett möte om min praktik imorgon klockan 10:00. Jag PALLAR verkligen inte.. ååååh. Ska visserligen bara dit och snacka i typ en halvtimme och sen åka hem men ändå. Nästintill oöverstigligt? Närå. Men nästan. Godnatt!

bapa dap bap bap

Kvällen har fördrivits med att sova i soffan och äta popcorn och dricka pepsi framför Pirates of the Carribean. Varit ute i friska luften med brorsan och hans kvinna, pratat livet och yadayadayada. Ska återgå till mitt tänkande innan jag inser att jag är jättehungrig, go'kväll folket! 
 
Ni får en tvärskön låt.

JAG AVLIDER.


Everything you are is what I need in my life.


14:09

Gårdagen var helt klart lyckad! Aveny var riktigt nice. Lite kända ansikten fick man se där också. Bl.a Daniel Paris, gaybloggen och Kissie. Träffade även på Jicke, William och Jacob. Har precis kommit hem, så håller på och lagar nudlar nu. yummie yummie! puss

Aveny 2night.

Sitter på tunnelbanan, ska möta Anton och Ralle vid tc om ett par minuter.
Tagga Aveny ikväll wooohoo!!!

Lördag

Kvällen tog mig och girlsen till ett chillkrök med ca 10 pers hos Adam i Brommaplan. Vart riktigt chill faktiskt! Slutade med att Lovisas föräldrar kom och hämtade henne och tre andra vid 2. Så jag, Thom och Adam sov kvar. Vaknade hyffsat tidigt och gjorde sällskap med Thom till telefonplan. Brorsan och hans flickvän har kommit hit nu, så det vankas middag inom en snar framtid.

Last night!

 

Vill färga ljusbrunt!

- ser ju ändå helt OK ut i ljust hår?

.


You think the world spins just for you.

Sho! Ligger på soffan med hunden och kollar Scrubs. Bästa som finns! det regnar så lär nog hålla mig inomhus. Puss

[Rubrik osv]

Ska sova nu. Kan inte ens förklara hur mör jag är... känns som rena rama himmelriket i min säng just nu. goodnight lovers!

Lite sådär småsugen bara!


oh fyfan..

Igår satte Sean på en film om Dracula. Visade en masssa saker, bl.a delar från en SVINLÄSKIG film som heter Nosferatu.. Allvarligt, kolla på bilderna!.. Är helt ensam i mitt stora hus, det knakar överallt. JAG ÄR RÄDD!!!! RIKTIGT JÄVLA RÄDD.....
 
 

I was born to be wild.

Åkte till Björknäs igår och träffade Annah och Sandra. Blev lite fix, snack och käk hos Sandra innan vi begav oss mot bussen. Tog oss till slussen där vi träffade på några, sen åkte jag till Sean en sväng. Kollade lite teve, åt och somnade rätt fort. Hade ställt alarmet på mobilen på 10:40 för jag skulle vara hemma senast tolv eftersom jag skulle på en jobbgrej i Skärholmen, och jag vaknade minst 10 ggr inatt/imorse och kollade mobilen för att jag trodde jag hade försovit mig.Första gången jag kolla var klockan typ 7:00 hahaha, och så höll det på... nojjkärring.se.
 
Kom iallfall hem i tid, fick skjuts av pappa och efter en halvtimme var mötet klart. Följde brorsan till bussen förut för han ska till sin tjej och päronen är på 50 årsfest tror jag. Så får sysselsätta mig bäst jag kan i några timmar! ska gå och laga mat och kolla film tror jag, mysa lite med vovven.

OK morgon.


Sorry

Jag är SÄMST på att uppdatera, I know. Ska bli bättring på den fronten illa kvickt! Sitter just nu på bussen. ska åka med Robyn till Skärholmen och shoppa, sen träffa Annah och Sandra. nu ska jag kliva av puss

23:05

Sitter framför teven med föräldrarna. Har just startat Edward Scissorhands. Inte mycket mer att säga, händer inte så mycket atm. P&k!

That's just the way it is. Some things will never change...


Danza pauza

Sitter på tuben, har just sagt hejdå till sean. ska förhoppningsvis få lite tid med brorsan eftersom han för ovanlighetens skull är hemma. Fick en tutti frutti polkagris av Sean från när han var i Gränna nyligen. SWEET! Well, well skriver senare!

-

 
  
 

Sammanfattning:

Igår: Jag och Robyn drog direkt till Huddinge, träffade en kompis till Robyn vid pendeln. Störtskön tjej! Vi gick till en grill, satte oss ute och käkade middag. Blev ett par timmars snackande, sen promenad och vid 23 åkte vi hem till Adam i Sollentuna med Ludvig, Maxim och Gustav. Chillkrök/poolparty. Inte heeelt fel! 28 ° i vattnet, inte så att man klagar. (förutom att Adam kastade i mig med kläderna på haha..) + att när vi skulle bada ångbastu så bränder jag benet på en varmluftångsak(?) så fick världens brännmärke.
 
Idag: Vaknade vid ett, drog hemåt vid fyra. Robyn och jag stannade påvägen till pendeln och käkade "frukost" i form av pizza. Tog oss hemåt till Älvsjö och jag tog bussen hem. Kanske åker och träffar Sean lite senare, för kommer inte kunna träffa honom på ca en månad eftersom han ska turnéra en massa. Cya!
 
- Den s.k "brännskadan" som den ser ut idag.. sjukt ont

3 goa!

 
 

@ Huddinge

Sitter på grillpalatset i huddinge med min älskling robyn och har precis tjockat i oss en massa mat och sitter och pratar gamla minnen från 8:an och 9:an. good old times... ska hämta lite saker hos hennes mor, sen ska vi bege oss hem till hennes mor och hämta lite prylar. Efteråt blir det pendeln till älvsjö igen och hitta på nåt bus! xoxo

Mot Robyn.

Ska åka till Robyn en sväng. Bussen går 40 så ska börja gå om nån minut eller två.
Hörs senare!
 

AWWW YEAAH!


15:01

Har solat i ett par timmar. Ska se om jag kan övertala någon av päronen att ge mig skjuts till centrum så jag kan köpa sushi. Håller på att gå bananas!

Is this how Marilyn Monroe felt?

Rullar just nu en dokumentär om Marilyn Monroe på Axess. Har mumsat i mig lite popcorn och druckit cider. Sova tidigt idag, check!
 

.

People ask me why is it so hard to trust others?
The real question is, why is it so hard for people to tell the truth?
 

Mobilblogg

Min mobil dör vilken sekund somhelst så tänkte bara slänga upp ett inlägg.

Päronen hade middagsgäst igår. Blev pastasallad och sen glass & jordgubbar till efterätt. mums mums! Efter tog jag och brorsan tog bussen till centrum. Sen åkte han till sin tjej (kommer inte hem förns på söndag, suck..) och jag åkte vidare till sean. Idag skulle han möta sin syster i stan vid 10 så han åkte hemifrån och jag sov lite till. Började rulla hemåt nån timme senare och nu ligger jag här i soffan och ruttnar. mors!

if life brings you lemon, ask for tequila and salt!


Familjen Kardashian

Ringde praktiken idag och "sa upp" mig. Vet att det var världens chans att få ett jobb, men vissa saker känns oöverstigliga. Ska gå och lägga mig o soffan med hunden och kolla teve. Kepping up with the Kardashians är en favorit! bjuder på en låt som jag fastnat på! 
 

fyfan

Ska ta bussen som går 06:53 imorgonbitti. srsly jag har aldrig typ aldrig varit LEDSEN när jag ska iväg till nån grej men asså nu.. jag vill verkligen inte gå upp ur sängen. Ska gå hemifrån 20 i sju och alarmet står på 05:50. FML på riktigt!

OMG han finns på riktigt!!!


Ska snart åka..

.. till Mälarhöjden. Mami har varit på middag hos sina tjejkompisar så ska följa med pappa och hämta henne om ett tag. Har man brist på sysselsättningar såhär på kvällskvisten så har man, right? Kollat lite underbara 2 1/2 men och family guy på teven. Fick en skaplig bränna tillslut! Kanske visar imorgon, hoppas solen tittar fram igen så jag får pressa några timmar till.

13:57

Inte mycket att säga. sket i praktiken idag. Är inte i mitt bästa skick mildt uttryckt.
Ska gå ut och lägga mig i solen ett tag, ciao  

Lite saker mami köpte till mig idag:

- linne (kommer inte ihåg varifrån) och jeans från Carlings. SVIN snygga! Baggy(?) jeans typ.
 

Blir så less..

VARFÖR I HELVETE GÅR DET INTE ATT LÄGGA UPP YOUTUBE KLIPP?!?!
RUTTNA I HELVETET, NYA BLOGG.SE!!!

Tell me what's left

Överlevde första dagen på praktiken. Börjar 7:45 och slutar 11:45, helt ok. Den stora nackdelen är att man måste gå upp innan solen hunnit gå ner i stort sett. Vill åka till Sollentuna och vara med grapparna, men det lär jag ju knappast få göra för päronen. kul, nu kan man inte ens göra något på kvällarna för att man ska upp så satans tidigt.. aja hörs

I'm lost in the streets of the city of pain. I learned how to cry, how to go insane. Because of your love.


tjabba tjena hallå

Åkte och kollade Ice age 4 med mamma. Kan verkligen rekommendera den! sjukt kul. Var ute med brorsan ett tag och hade lite deep talk på en cigg när vi kom hem. Måste leta reda på en massa satans papper nu, måste hitta min handledares nummer eftersom jag börjar min praktik imorgon, sen ska jag sova. Ska vara på karlaplan ... *waaaait for it* 7:15! Fattar ni hur tidigt det är eller? tar liksom 40 min att åka också..

HAHAHAH jävla idioter...


RSS 2.0