Going out!


slutar om 1 timme

Är helt slut, sitter i personalrummet och vilar mig lite. Har moppat och dammsugit en korridor och 3 rum på typ en timme. Men snart slutar jag och då kommer pappa och hämtar mig för det regnar fortfarande, sen blir det utgång med Annie. cya!

Nya naglarna! (med & utan blixt)


äntligen freeeeedag!

det spöregnar ute, så får skjuts av pappa till hallen. Det tackar man inte nej till! Ska ju ut och föra med annie ikväll så drar ut vid 8-9 tiden. Därför valde jag att sminka det mesta klart redan nu, så på så sätt sparar jag lite tid eftersom jag slutar 18:00 idag. Är rosa från topp till tå, ser ut som en blatte version av Barbie typ HAHAHA.. skriver senare, puss

Klantarsel -.-

F*ck, råkade färga håret kolsvart.. jag älskar svart hår men tanken var att jag skulle färga mörkbrun/svart som förut. Haha menmen w/e! Ska sova nu, natti

Rubrik

Kom precis hem, pappa var en ängel o hämtade mig i älvsjö station. Har precis lagt på med Annie, vi ska ut imorgon woohoo! Men nu ska jag äta middag, min mage kurrar som satan. juste fick med mig lite livsnödvändigheter från Farsta centrum också:
 

Hello there!

Eftersom städerskan kom hit imorse så var jag tvungen att gå upp 7:40 istället för 10:55.. är helt död ska ni veta. Ska sminka mig lite nu, sen äta något. xoxo

Favoritlåten helt klart! ♥


You are the color that I'm bleeding

Sitter med en skål nudlar framför mig. Inte käkat middag än... sinnessjukt hungrig.
Imorgon ska jag belöna mig själv med lite småsaker för att jag varit så duktig på jobbet!

hejsvejs!

Fick jättemycket beröm på jobbet idag, sjukt kul! Så får hålla tummarna för ungdomsanställningen om ca 3 veckor. Nu sitter jag på tunnelbanan, ska träffa min honeybunny som jag inte sett på evigheter. Hörs senare friends and other fuckers!

Vissa borde skaffa sig en hobby eller nåt.

Får mig ett gott skratt varje dag numera! haha omfg säger jag bara..
 

12:45

Får skjuts till jobbet idag, bästa! Egentligen skulle jag tagit bussen som går 12:49 men nu kan jag chilla istället i typ 45 min! hörs senare, kyss

Helt klart vackraste årstiden!




28 augusti

Hade aldrig trott att det skulle va så annorlunda att börja jobba såhär sent. Det känns ungefär som att när jag börjar så är de flesta påväg hem från skolan. Seg tanke haha! så får hoppas att jag får jobba tidigare nästa vecka. å andra sidan är det rätt mysigt att åka hem när det börjar bli lite mörkt, så jag vet inte.. haha. Ska väl hoppa i säng snart, går ju inte upp förns 10:55 typ. pöss

På bussen

Sitter på bussen, är snart framme i gullmars. Benjam fick morgonpasset så får inget sällskap idag.. Har fortfarande ont i halsen. Ska nog köpa hårfärg när jag slutar för har fått utväxt. hörs senare!

ÄÄÄÄÄÄLSKAR ♥


Haha, jag köpte dom!

I did it, jag köpte byxorna. Sprang in en sväng till Farsta centrum efter jobbet och kom ut 599 kr fattigare höhöh. Kändes sjukt konstigt o börja så sent idag, men det gick bra! sjukt hungrig när jag kom hem bara. Ska kolla teve med päronen snart xoxo
 

Ska jag?..

Kollade på ett par byxor igår på Gina tricot, skitsnygga. Men dom kostar liksom 600 spenn och jag vet inte om jag vill lägga ner så mycket pengar på det. Har visserligen svarta jeans hemma, men jag tycker domhär är så jäkla snygga. Ååååååh, ångest..
 
(tryck på bilden för att komma till sidan!)

solsidan

Solsidan säsong 2 rullar på teven och jag ligger och sms:ar med lite folk. Börjar 14 imorgon och slutar 18, as skönt! Har så hela veckan. Gött!  

If you was as real as me you would never let another girl sit in your throne!

Ska nog gå ut och ta en liten promenad med musik i lurarna, hörs!
 

New in:


Farsta C

ska strax hoppa in i bilen med mami och syster och åka till Farsta centrum. Pappa är snart hemma från ystad, så ska fika och lite sånt mysigt. Nu ska jag unna mig en liten shoppingrunda, pöööööss!

What do you see in those yellow eyes, cause I'm falling to pieces.


18:30

Denhär dagen har varit ganska soft. Åkte till morfar vid 3 och fixade lite saker, sen åkte vi och köpte thaimat, mmmm.. nu ska jag tvätta håret så hörs senare, kyss!

25 augusti

Har mått piss hela kvällen, mått illa, kallsvettats och haft såna värkar att man nästan börjar hyperventilera och gråta samtidigt. Bortsett från det har jag haft en mysig kväll med mami, hyrt film och ätit en massa onyttigheter! Pappa är i Ystad över helgen så blir en riktig girls weekend

Gotta learn living life.

Skulle skämmas om jag la upp bilder än en gång på vad jag ska smaska på ikväll.. haha känns som jag lägger upp bilder varje dag på sötsaker osv. Men det är mycket och det är gott iallafall! Har suttit och stirrat mig blind på bilder av megan fox.. alltså den människan säger jag bara. Helt jävla stunning! Hade lätt kunnat operera om hela fejset för att se ut som hon hahaha.
 
Ni får en störtskön låt!
 

hate being a girl.

Har en mensvärk från helvetet just nu. Har bara legat i soffan under en filt och försökt sova bort allt. Hatar att vara tjej ibland!

This sucks

Just varit på vårdcentralen. Igen.. tog lite prover för har fortfarande ont i halsen. Så ser ut som jag måste stanna hemma hela helgen. ska ringa pappa och fråga om han kan köpa med sig en b&j till mig!

H0e

 
 

SKITSIDA.....

Jag hatar blogg.se av hela mitt hjärta just nu, dom strular till grejer verkligen hela tiden. Man tappar nästan lusten att blogga bara för det strular så mycket. Fattar inte varför dom var tvugna att ändra på något som redan funkar? Aja, tillräckligt med negativ text i detta inlägg nu! ska lägga mig snart. Funderar på om jag ska göra popcorn först, för har nämligen "popcorn perioder" alltså vissa dagar jag bara måste ha popcorn varje kväll. jättekonstigt!

What am I supposed to do when the best part of me was always you.


@ apoteket

Hello folks! Sitter på apoteket med pappa, ska åka hem snart. Är sjukt stolt över mig själv att jag gick till jobbet idag! *klapp på axeln*. Nästa vecka jobbar jag 14 till 18, skapligt chill faktiskt!

GRATTIS ROBYN!

Stort grattis till dig älskling på din 18 årsdag!
Bilden är gjord med kärlek, min lilla narwhal!
 

Black & white.

 

20:22

Ska kolla klart filmen som jag kollade på med mamma igår, hann inte se hela eftersom jag la mig tidigt. Ska göra popcorn och dricka Sprite, bästa ju!
 
- Tog en bild på jobbet idag höhöhh,
 

fastnat på min hjärna


Fuckers..


I want you so bad, it's my only wish.


Hemma igen

Hade kul idag på jobbet, jag och benjam körde runt på en stor maskin sak som rengör golven. askul haha! Är hemma nu, pappa hämtade mig i Älvsjö st. Nu kollar jag Svenska Hollywoodfruar. xoxo

Broarna i Madison county

Kollar på Broarna i Madison county med mamma. Clint Eastwood i mitt hjärta! Jobb imorgon, uppdaterar då puss

Nostalagi

Sitter och laddar ner massa gamla låtar från typ 2006.
Helt underbart, låtar som man glömt existerade typ haha!

Min favoritparfym!


tisdag

hejsvejs! väntar på att mamma ska ringa, för ska ta hunden och möta henne vid bussen. Har ätit middag och förövrigt suttit vid datan och druckit cola. Ska sms:a Sean nu, har inte träffat honom på flera veckor så ska väl ta och catcha up i helgen eller nåt. Det blir ju så när båda jobbar och blir sjuka om vartannat haha. Ska även få tag på Jakob så jag kan få min laddare nån gång..

Dagens facelook:


This is love

Upptäckte en grej när jag vaknade som gjorde mig glad. Ska äta lunch av något slag nu, sen kommer pappa hem om nån halvtimme kanske. sen ska vi åka vid 3 och hämta Rambo på dagis. min älskling! Kommer aldrig tröttna på den hunden. btw förstår inte vrf så många besökaer min blogg varje dag, den är så jävla tråkig haha!  

goodnight

Ska sova nu. Blir hemma imorgon också. Natti natti!

19:57

Kollar family guy och myser med hunden i soffan. Ska gå och kolla om jag har nån feber kvar, så jag vet om det blir jobb imorgon. Well well hörs senare!


The prettiest smiles hide the deepest secrets, the prettiest eyes have cried the most tears, and the kindest hearts have felt the most pain...


Karma is a bitch

Vädret är sjukt nice, lilte fuktigt bara. Har legat i hängmattan i nån timme och pratat i telefon med Felicia tills nyligen. Är jävligt rastlös, väntar på att alla bra program ska börja på tv. puss!

Jahopp, då var sommaren slut *sadface*

Fatta att sommarlovet är slut nu? Iallafall för de flesta eftersom många börjar skolan idag. Känns ju som snön just försvann och snart är det september.. fyfan. Men ska köpa ny vinterjacka i år har jag bestämt, har kollat på några som jag tycker är fina! stort och mysigt ska det vara.
 
 
 

Babyboy!


Vakna med The voice

Har just kollat klart på Vakna med The voice. Städerskan och Anticimex är här, så springer runt en massa folk i huset. Är hemma idag för är fortfarande sjuk.. så får se vad som händer idag. Lär bli att jag bara ligger o softar framför teven!  

Nu blir det gotti och film, tjoohoo!


-

Kalla mig störd, men jag är sjukt avundsjuk på alla som börjar skolan nu i dagarna. Saknar skolan som fan! eller kanske inte själva skolan i sig, men alla de småsaker som hör till. Saknar rutinerna, saknar att komma till skolan och träffa alla polare, saknar att känna mig kompetent osv. Sure, jag jobbar men det är inte riktigt samma sak. För då är man den nya och oerfarna. I skolan ligger alla på samma nivå liksom, och alla i din ålder gör exakt samma saker. Så är det inte i arbetslivet. Kort sagt, att hoppa av gymnasiet var nog något av det dummaste jag nånsin gjort. Jag har alltid vetat det, men skälet till att jag slutade var inte att jag bara var skoltrött och lat. Det var mycket annat, bl.a psycho brudar i min skola som hotade mig för att en tjej ljög om att jag sagt en sak och blablabla. pallade inte möta sånt varje dag, och inte heller byta skola ännu en gång. En gång för bara några månader sen erbjöd jag mig att göra min brors läxa, vemfan gör det egentligen? så det jag ville säga med denna megaseriösa text är väl egentligen: hoppa aldrig av skolan. Oavsett hur tufft det kan vara med läxor osv.

Kollar teve

Kollar Familjen kardashian, och har precis fixat matlåda tills imorgon. Jag blev sjukt sugen på choklad så ska åka med pappa och köpa sen hohoh

Tillåt mig att skratta.

Har seriöst svårt att hålla mig för skratt. Tänk att det finns folk som sitter och lusläser min blogg och fullkomligt överanalyserar varenda jäkla grej jag lägger upp, har anmärkningar på hur mycket saker jag får(?) och att jag är ute och träffar kompisar när jag är förkyld och jag vet inte vad?! HAR FOLK INGET JÄVLA LIV ELLER VAD ÄR DET FRÅGAN OM? hade tänkt lösenordsskydda min blogg nu, men då skulle jag inte ha något att skratta åt längre.. L to the fucking OL
 

Ska duscha & göra en färginpackning nu!


besök..

Brorsan har kommit hit på lunch med mina föräldrar, dom ska prata igenom en del saker. Han kom hit vid 12 så har käkat lunch på mitt rum och inte rört mig ur fläcken sen dess, hoppas han drar snart.. Har tappat bort min laddare till mobilen så inte användt den sen igårkväll för batterierna tog slut. Imorgon är det en ny vecka, jobb som gäller. mors!

That moment when you can actually feel the pain in your chest from seeing or hearing something that breaks your heart.

 

Tipsa mig om bra bloggar!

Jag älskar att läsa bloggar, tipsa mig om era egna eller andra bra bloggar!
Vill ha något kul att läsa när folk inte uppdaterar som dom ska.  

SÖÖÖÖT!


Mtv: Behind the music

Kollar ett program om Lil' Wayne på mtv, käkar grönsaker och chips med dipp. Mumma! hörs.

Sjukt trött.

Har precis lagt på med min älskling annie efter 52 min. Kom hem vid 9:00 imorse. Blev knas igår, så blev inte läge att sova. Gjorde sällskap med annie till Slussen, sen tog jag tunnelbanan hem. Gick och la mig bredvid mamma och hunden, sen vaknar jag vid halv två av att mamma kommer in i rummet och säger "gå upp, du och pappa ska köpa sushi!" and I'm like heeeeell yeah!!! haha jag har världens bästa föräldrar. 
 
 

Lite bilder från igår på Entourage:


8:47

Gick nyss av bussen, nästan hemma.
Dock inte sovit än, så hörs imorgon!

Mot Bromma

Ska åka och möta min vän Xavier i Bromma. Så jäkla länge sen jag träffade honom. Över ett år sedan, siiiiick!

-


Torsdag

Idag har jag hunnit jobba, prata i telefon ca 40 min med Felicia, sovit på soffan, tittat på Familjen Kardashian och rastat hunden. Tänkte läsa igenom lite bloggar, typ det bästa jag vet haha? Tänkte ta kort på mitt rum sen, måste bara städa först!

Mästerverk.


Off to work!


23:46

Dags o lägga sig då! Är sjukt irriterad för jag aldrig blir frisk. Är sjuk i några veckor, sen försvinner det och nästa månad är jag sjuk igen och så håller det på. Och eftersom jag verkligen är igång och jobbar nu fysiskt så har det bara blivit värre, har fått hosta nu utöver mitt halsont. piss.. får se om det blir vårdcentralen imorgon igen då. Men ska sova nu, får tack och lov skjuts imorgon till Farsta om jag nu går!  
 
- Bild från igår, tötisar!

30 °

Kom just hem, pappa hämtade mig i gullmars efter jobbet. Nu lagar jag nudlar, mmm.. Solen skiner och det är 30 °  i skuggan. Fuck allt, jag ska soooola!

dålig update, jaja.

Inte haft någon direkt brinnande lust att blogga idag pga en del tråkigheter. Känns som man inte hinner göra något överhuvudtaget nu. Går upp 7:30, fixar mig, äter, åker hemifrån, jobbar 10 till 14:30, åker hem, vilar, äter middag, kollar teve, lägger mig vid 23. Imorgon lägger jag upp bilder som jag tog ikv när min hund fick träffa sin flikka. natti babes!

Min middag:


Hemma igen.

Mötte Felicia vid fridhemsplan, sen gick vi till papa & razzi och åt middag. Blev en förrätt och en varmrätt, mumma! Fett värt att man inte ens behövde betala eftersom middagen var en present av mammas kompis. Jättegott var det, och vi satt kvar och kacklade hur länge somhelst haha! Ska städa rummet lite, göra matlåda tills imorgon och kolla lite teve innan läggdags. Btw, första dagen på jobbet var awesome! kunde inte fått skönare folk att jobba med.
 

Papa & razzi

Är påväg till Fridhemsplan.
Jag och frugan ska på finresturang!

9:31

Sitter på tunnelbanan. Är framme i farsta om ca 10 min, sen blir jobb mellan 10 till 14. hörs när jag kommer hem, puss!

.


Söndag

Har ingenting speciellt intressant att upplysa er om tbh. Har kollat på ett av mina favoritprogram Familjen Kardashian, looove. Väntar på mat, korvstråganof står på menyn. Första jobbdagen imorgon, taggaaaa!!

Fortfarande sjuk.

Vaknade med halsont imorse, så har klämt i mig alvedon och antibiotika. Vill helst inte vara sjuk imorgon eftersom jag börjar jobba då. Så hade tänkt mysa ner mig framför teven och äta b&j!

Ohh jääääävlar!

 
 

23:36

Kom hem för en stund sen. Har tvättat bort sminket och hällt upp ett glas cola. Efter jag käkat åkte jag och träffade Robyn vid älvsjö st. Blev väl mest en massa prat och asgarv, höhöh. sen hann jag träffa Rasmus några minuter innan min buss kom. Xavier ringde precis när jag kom hem. helt sjuuukt vad länge sen jag träffade den människan! han har bott utomlands så länge så jag ska fan bjuda honom på köttbullar och lingonsylt hahaha. hörs seenare.
 
Robyn & jag kolla på denna idag, HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH!!!
 

Tror du jag fucking bryr mig om brösten dina är stora. Du gjorde inget åt ditt liv och får nu leva med smeknamn som bitch och hora.


chill

Ligger i hängmattan och solar. Sjukt skönt ute, inte sådär kokhett som det brukar vara. ska nog gå in och duscha och så, för kommer några kompisar till pappa på middag klockan 19:00.

Don't go breaking my heart.


sjuk..

Vadfan vill gud mig egentligen?! Sjuk igen för 4:e gången på typ 2 månader..
Karma på ingång? Oh shit.
 

Dagens syssla inkl. antibiotika:


@ vårdcentralen

Sitter i väntrummet på vårdcentralen. typ 5e gången jag är här på 2 månader? pallante.. Ska väl förhoppningsvis få någon bra medicin mot min hals.

Tack mami! ♥


Farsta C

Åker snart till Farsta med mami. Ska köpa lite smått och gott! puss

Rambo skäller när jag säger "De' inte bra", sen tröttna han hahaha!


0:04

Kollar nåt naturprogram på teve och pratar lite med mamma. Ska sova närsomhelst, kunde bara inte låta bli att slänga upp dethär ytterst intressanta inlägget. xoxo

0:04

Kollar nåt naturprogram på teve och pratar lite med mamma. Ska sova närsomhelst, kunde bara inte låta bli att slänga upp dethär ytterst intressanta inlägget. xoxo

Ska köpa imorgon! Fast svart.


I was born a brownie, that's who I am!

Felicia gick precis till bussen. Vi åkte till fruängen för vi skulle sola, men hittade inget solarium (haha?..) Innan dess har vi bara degat hemma hos mig, färgat mitt hår tillbaka till mörkt bl.a. Orkade inte offra alla mina pengar och mitt hår på att bleka och hålla på.. tyvärr.
 

american pie

är med felicia, har precis varit ute lite (trots att det regnar) och nu är vi helt döda. Fixade godis, grönsaker och dipp och satte oss framför teven. Efter 2 sec va ALLA grönsaker slut, och godisskålen var orörd. Vad är det för fel på oss? Aja nu ska vi kolla american pie, kyss!

17:16

Tog 8:29 bussen till Gullmars, hoppade på Farsta strand och upptäckte efter några stationer att dom bytt namn på tåget så helt plötsligt satt jag på skarpnäck tåget. Hade superbråttom eftersom jag skulle på jobbintervju.. så fick åka tillbaka, men ingen skada skedd som tur var. Allt gick bra, och jag börjar på måndag. På Farsta idrottshall ifall någon undrade! Har precis ätit thailändskt, så ska nu bege mig mot Farsta med mamma och shoppa lite, sen kommer min fru hit.
 

Beauty is not defined by the size of your jeans.


Undrar vad jag ska hitta på på onsdag? Hmm... ;)


Relief.

Har myst i soffan med dipp och grönsaker med ösregn utanför fönstret! Rätt mysigt med regn ändå?.. pratat i telefonen med Clara precis. ska lägga mig snart eftersom det är möte inför min nya praktik imorgon, så ska vara i Farsta 9:15. Kram!

måndag

Kom hem för en stund sen. Vid 3 åkte jag till Slussen och träffade Felicia, sen åkte vi vidare till TC och väntade på några killkompisar. Då träffade vi John, så vi var med honom ett tag och kollade affärer och sånt och sen satte vi oss på Wayne's uteservering. Mysigt! Sen kom boysen och precis då började det regna så vi gick in på gallerian en stund. Nu ska jag äta middag, sen kolla världens bästa program! xoxo

Har jag världens finaste tjej eller vad?! Love u Felicia baby.


Outfit

- tubtopp/klänning, shorts, ballerina.

karatefylla

Kollar Karatefylla och ska göra nudlar. Mamma ringde just och sa att hon köper sushi till mig om jag rensar ogräs, wooohoo!

01:45

Middag på heron och sen Madagaskar 3 med mami och syrran. God mat & bra film! sen fick jag skjuts till tuben och åkte till Telefonplan där jag träffade Thom. Tog det bara lugnt, var ute, sen kollade vi på teve med hans lillebror. Åkte dock hem rätt fort för att det hänt lite saker, hade liksom mycket i huvudet.. dessutom ska jag tillbaka till vårdcentralen imorgon och träffa en doktor för mina provsvar etc. Fan, är hungrig men kan inte gå upp och hämta nåt för då vaknar hunden. aja godnatt!

Lördags före Pure!

 
 

New in:


Heron nästa!

Mot Heron city!
Vankas middag på Amazonas och bio.

Folk gör det svårt för mig med mitt val av hårfärg haha...


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.


Mobilblogg direkt från sängen

Mötte Simon i tc, sen åkte vi hem till Annie. Vi satt på hennes uteplats med hon och hennes pojkvän Samuel. Vi snacka, shottade, rökte osv. Faktiskt första gången jag shotta, haha Annie filmade allt. Blev 2 jägershotts och sen på Pure en tequilashott som jag delade med Annie. Är dödstrött så ska sova nu, natti natti

You know you're only in it cuz it's hot right now.

Ska ta bussen som går 20:09 så tänkte använda min överflödstid till att blogga lite. Ska ta pendeln till Spånga för ska vara hos Annie med massa folk och grilla, chillkröka osv. Sen blir det antagligen att vi drar vidare. Har dille på denna satans låt haha:
 

sunshine

Tack gode gud att det är soligt!
 
Enda dagen det var soligt i kungshamn var dagen vi skulle åka hem.. så har legat och pressat ett tag nu! Ska ut och måla staket med mami nu, hörs!  

Underbar låt!


Beck & nudlar

Nudlar och Beck nu.
Sen ska jag sova, godnatt!

trött & död

Har äntligen kommit hem! Jag och brorsan åkte buss från Kungshamn i en timme till Munkedal. 28 min senare tog vi tåget mot Stockholm som tog ca 4,5 timme. Jag kommer inte sätta mig på ett tåg igen så länge jag lever känns de som just nu. Har suttit med benen ihopvikta(?) hela resan så har en värk i lårmusklerna som inte är av denna värld. Hoppas jag kommer kunna gå normalt imorgon haha *sadface* Ska äta nåt litet nu, sen sova. hörs imorgon babes!  

Göteborg/Kungshamn 27/7 - 3/8


RSS 2.0