http://www.nattstad.se/elinolsens

Nu kör vi igen!

Stalkers

Dags för lite 2 1/2 men och en dusch innan Stalkers. Imorgon ska vi ha livräddningskurs på jobbet, så måste packa ner bikini etc (inte som att man trodde man skulle få använda sånt igen på ett bra tag!) saknar min sötnos.. puss!

Brudar som säger att det är äckligt & fult med stor rumpa: go fuck yourself, would you? :)


HAHAHAHAHA VAFAN


Middag med B!


Bbbbbbonfire

Gick upp för drygt 1,5 timme sen. Ringde vårdcentralen vid 8:00 dock.
Ska ta en dusch nu, sen fixa naglarna så man känner sig fräsch och snygg.

Mrs Minaj

Kollar på en dokumentär om Nicki Minaj, looove her! Har precis vart ute och kissat hunden lite med mamma. Imorgon ska jag till vårdcentralen igen (fick frikort i somras eftersom jag varit där mer än typ 10 ggr på 2 månader, så får komma dit gratis ett helt år) men here we go again!
 
Btw, igår var det en månad kvar tills rättegången... helt sjukt vad tiden går fort.

!


Gårdagens shopping:

Åkte till tc en snabbis igår innan jag träffade Maria. Fick med mig ett par coola, lite annorlunda jeans från Gina tricot och en tröja från Hollister. Jag älskar Hollister, inte bara för att dom har supersnygga kläder utan för att expediterna är så satans trevliga! Står i dörren och hälsar en välkommen/säger hejdå när man ska gå därifrån. Tummen upp!
 

Softar.

Benjam och jag gick upp vid 5 och åkte till jobbet. Kom hem för ett par timmar sen, somnade på soffan och vaknade av att typ varenda telefon i hela huset ringde. Blev lite shopping igår, visar om en stund!

Komma hem till min lilla pojke...


@ tuben

Påväg in till stan för lite shopping och fika med Maria, my girl! Sen åker jag till Benjam. xoxo

lördag

Sitter med hårfärg i håret och även lite på ögonbrynen. Ska alldeles strax gå och skölja ur! Har haft amanda här på besök hela dagen, trevligt trevligt. Började med en fika på förmiddagen och slutade med massa gott framför Gäster med gester. Imorgon ska jag in till stan och fika med Maria är det tänkt, verkligen på tiden. Inte träffats på hur länge somhelst!!

.

Some day I will be strong to lift not one, but both of us.

Direkt från USA! Tack som fan E!!! ♥

parfym, bodylotion, doftprov & presentkort

01:03

Kom hem för en stund sen. Har varit och chillat i skogås med Patrik och Oscar ett par timmar, sen åkte jag och mötte brorsan i TC och så åkte vi hem tsm. Det första vi gjorde när vi kom hem var att laga nudlar- standard. Sov ju somsagt hos Benjam igår, jättemysigt som vanligt. Han drog hemifrån vid 10, och jag sov kvar till ett nån gång för började jobba klockan två. Upptäckte att både Oscar och Patrik gymmar där jag jobbar, så vi lär ju träffa på varandra en hel del framöver. kul! Nu blir det nachos & dipp med bror min. Cya! 

Hard work work

Gick till Ica och köpte middag för en stund sedan. Så nu är jag mätt och belåten! Slutar om ca 2 timmar, så då ska jag åka till Benjam och sova där. Har varit en lugn dag idag, har väl i stort sett bara suttit sen 13:30. xoxo

off to work!

Börjar röra mig mot bussen nu. Jobbar 13:30 till 21:30 idag.
Hörs under dagen, p&k!
 

Taylor Swift ♥

 

goodnight

Har kollat film med brorsan och ätit nachos med dipp. Mumma!
Ska knoppa nu, lång dag imorgon.. men den rundas av med ett besök hos min sötnos.

Hello there.

En fågel viskade i mitt öra att det finns någon funktion som flyttar över min blogg från Blogg.se till Nattstad. Hittar dock inte ett smack nånstans, så om någon vet något om denna funktion så kommentera tack!
 
Sov ju hos Benjam inatt, han gick upp med mig 5 på morgonen fast han började 12 den gullungen. Åkte och jobbade, sen däckade jag säkert 4 timmar framför teven. Har ätit kinamat med mami och syrran, så nu är jag mätt och glad. Inte mycket mer att berätta, ska väl kolla teve nu eller nåt. tja! 
 
 

19:09

Började 6 imorse, sen efter jobbet gick jag och benjam till donken (gjort det varje måndag i typ 4 veckor haha :$) köpte hårfärg på kicks, sen åkte vi hem till benjam och sov framför teven ett par timmar. Vi käkade lite, sen mötte vi milko en snabbis. Nu har jag varit hemma och bytt om osv, ätit sushi och är nu påväg hem till bemjam igen. Körde på svarta jeans och skinnjacka, känner att jag kommer frysa ihjäl imorgonbitti när jag ska te jobbet.. hörs, ciao!

ska aldrig mer kolla skräck

Ligger och försöker somna. Går det bra? Nää inte nånstans. VARFÖR tittade jag på paranormal activity igår, varför?!? Dessutom är jag inte ens trött. Aja ska gå ut och röka med brorsan och sen ska jag tvinga han att sova med mig inatt haha, I need company sooo bad.

Bra!


Åt helvete med söndagar..

Kommer kännas så skumt att sova ensam inatt med tanke på att jag haft sovsällskap hela helgen. Åkte till Benjam igår efter jag käkat middag. Vi hade Paranormal activity- maraton, höll på att dö. Men det var mysigt! Åkte hem idag vid 2, och nu väntar jag på mat.

11/03/12

Hoppat i min onepiece nu och håller på att förbereda sminket.
Hade egentligen inget speciellet att skriva, kände bara för att blogga!
 

@ work

Sitter i receptionen, det var ganska lugnt nu så passar på att slänga upp ett blogginlägg. Slutar om drygt 1 h och 30 min, så ska hem och fixa mig lite för det kommer två vänner till familjen på halloween middag. Sen ska jag åka till benjam och ha filmmys, puss!

Friday

Sitter hos gonzza med lite folk. vi har spenderat kvällen här, men vi börjar runda av nu så jag och Benjam ska hem till honom och sova. Jobbar imorgon så det blir inte så långt för mig att åka på morgonen.

Bright eyes.


11:31

Ska åka till jobbet om drygt 1, 5 timme. Har verkligen inte orken idag känner jag.. Följde inte med på begravningen idag, fick typ ångest. Iallafall, ska väl börja fixa mig lite smått så man vågar visa sig bland folk. P&K!

Ska man vara Kim Kardashian på Halloween?..


Fick hem min onepiece idag! Looove it.

- röd som en tomat i ansiktet, precis tvättat bort sminket..

Bio nu!


torsdag

Världens segaste dag.. ända tills min bror kom med den fenomenala idén att vi skulle gå på bio. Får skjuts av mami till bion, skönt vid denna tiden på dygnet. I helgen är det tänkt att jag ska på Halloween fest, vet dock inte vad jag ska klä ut mig till vilket är lite skevt, och imorgon ska jag på begravning. Efteråt ska jag åka in och jobba på Sandsborgsbadet i några timmar! hörs senare.
 

12:14

Gick upp för en stund sen, har mensvärk så stannar hemma idag. Måste dock ut med hunden en sväng, sen kan jag ligga nerbäddad resten av dagen.

RSS 2.0